Dunaújváros kertvárosban, a Radnóti u.4-ben szabad lakást venni? Nagyon félek, hogy rosszul döntök, vagy átvernek valahogy. Az a fura, hogy az ügyvéd is le akart beszélni erről. Annyira gáz lehet?
Nem szabad. Nagyon olcsó ott egy lakás, de tele van cigánnyal. Öngyilkosság ott élni.
Én dunaújvárosi vagyok, már nem élek a városban.
Ciki vagy nem ciki, vissza lehet mondani. Viszont ha foglalóztatok, akkor azt sajnos elveszíted. Ha előleget adtatok, akkor azt nem. Azt meg senkinek se engedd, hogy olyan dologba hajszoljon bele amit nem akarsz, még a párodnak se.
Javaslom a bűnügyi térkép böngészését legközelebb, vagy akár most is, hogy meg tudd győzni a párod.
Jobb felső sarokban a település kereső, utána megkeresed a Radnótit, majd fent, kicsit bal oldalon a "rétegek" között kiválasztod a bűncselekmények típusát és az időszakokban a 30 napot variáld át tetszésednek megfelelően.
De ha nem menne, akkor csináltam egy képet, középen van a Radnóti kb. a Nyárfa utcától jobbra. Ez alapján nem tűnik annyira gázosnak, én Dunaújvárosban a római városrészben laktam 2 éve a Fáy lakótelepen. Arra is azt mondták, hogy rossz, aztán életem egyik legnyugisabb időszaka volt.
Persze ettől függetlenül lehet, hogy élhetetlen (hangosak a szomszédok, kosz van, stb.) és később még rosszabb lesz, ezt neked/nektek kell mérlegelni.
Igazán nincs mit!
Szerintem értem a koncepciótokat, hogy közel a vasútállomás, biztos értékálló lesz az ingatlan, de az igazság az, hogy Dunaújvárosban a vasutat használják a legkevesebben, mert iszonyatosan kint van a városból, a helyijárat közlekedés sem túl jó. Ha befektetnivaló pénzetek van, akkor a Vasmű út és környéke jó választás lehet vagy az egyetem környéke. Igaz ott valószínűleg kisebb lakást kaptok ugyanazért a pénzért, viszont kiadni is könnyebb lesz és fajlagosan magasabb összegért fogjátok tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!