Hogyan tudnánk a tulajdonossal beszélni?
Kinéztünk egy lakást, nagyon tetszik, felhívtam az ingatlanost, nagyon arrogáns bunkó fiatal gyerek volt, kb 300 kmre lakik innen, majd ő szól a kollégájának, aki hívott is, kérdeztem mikor tudná megmutatni? Nekünk a hétvége lenne jó, kisbabával vagyok itthon, párom estig dolgozik. Ja hát neki nem jó a hétvége... Mert megy bulizni!!
Nem tudjuk megnézni a lakást, mert ilyen bunkók. Arra gondoltam a tulajjal valahogyan megpróbálom felvenni a kapcsolatot de fogalmam sincs hogyan lehetne. Az ingatlanos egyből azt kérdezte van e készpénzem meg hogy ő azonnal el akarja adni, ahhoz képest le se sz.rja hogy megnézhessük. Meg arrogánsan azt mondta hogy volt aki ajánlatot tett rá de elküldte a francba. Így mondta egy igazi tuskó. De nekünk nagyon kellene az a lakás. Mit tegyünk? Köszönöm szépen
Kollégája, haverja, anyósa, tökmindegy.
Neked kell a lakás, nem neki.
Mint ahogy írták egy kávézóban, "kérem, ne bántsák a pincéreket, mert vendéget könnyebb találni mint dolgozót..."
El kell viselni a sok bunkót az életben sajnos.
Igen nehéz az ingatlanost kikerülni, ne aggódj, olyan szerződést íratott alá a tulajdonossal, hogy még a gatyáját is leperlik ha csak eszébe jut őket kikerülni.
És örökre a gulágra számüzik ha a fejében is megfordul hasonló...
Túrd fel a netet, nem hirdeti-e a tulaj is a lakást.
Többet is fogsz tudni alkudni tőle, mert nem fizet így ingatlanost.
Ha nincs meg, de felismered a házat, akkor dobj be levelet a postaládájába!
Üres a lakás. Az ingatlanosnál van a kulcs leadva.
Tudom a pontos címet.
A ládához nem tudnak vajon hozzájutni?
Ez jó ötlet köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!