Mit gondoltok az ingatlan árak az elkövetkező 5-10 évben milyen irányba fognak elindulni?
Figyelt kérdés
Növekedés-csökkenés esetleg stagnálás várható?
Mely ingatlan forma a legmegbízhatóbb döntés, ti mibe fektetnétek a pénzeteket?
2020. jan. 10. 11:10
21/30 anonim válasza:
#10 Látom sikerült leragadni az "elfogytaknál" Akkor mondom az ÉN példámat. Vettem anno egy lakást, akkor amikor 1.2milla volt a max. szocpol. Vettem 8 millióért. Hogy-hogynem de valami hihetetlen módon megszüntették! Erre mi történt? A sógorom is vett rá 1 évre egy tök ugyanolyan lakást egy házzal arrébb 6.8ért...MICSODA VÉLETLEN. Ugye semmilyen összefüggés nincs a lakás árak és a lakáshoz jutást segítő támogatások között...az mindig állandó?
22/30 anonim válasza:
10-es vagyok és nem tudom miért nekem címezted?
Én is pont azt mondom,hogy az állami támogatásoknak árnövelő hatásuk van és ezt csak a hülye vitatja.
A 10-es válaszom egyébként arra a képtelen megjegyzésre reagált, hogy az országban félév alatt, örökre elfogyott a családtámogatásokat felvevő réteg.
23/30 anonim válasza:
24/30 anonim válasza:
25/30 anonim válasza:
"Ez önmagában nem jelenti azt, hogy az árak nem emelkedhetnek tovább, viszont nagy valószínűséget ad egy korrekciónak"
26/30 anonim válasza:
Kíváncsi leszek, hogy ha netán bekövetkezik az mint tíz éve ( nem volt az olyan rég) és bedől a lakáspiac, akkor a sok folyamatos ingatlanpiaci szárnyalásban hívő mit gondol majd.
29/30 anonim válasza:
Akkot max a spekulánsok buknak.
30/30 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!