Nagykanizsán mi indokolja a sok új lakást?
Az elv nagyon egyszerű:
Gondolom több építési vállalkozó is lakik a környéken, akik természetesen ott és abból akarnak megélni, ahol megszokták és amihez értenek. A város vezetése kiadja az építési engedélyt, mert az jókora bevételt jelent. A vállalkozó meg kizárólag társasházban gondolkodik, mert több haszna van, ha majdnem egyidejűleg több lakást tud eladni, azt meg mindketten magasról lesz#rják, hogy esetleg tönkreteszi a város megszokott összképét, csak a pénz számít nekik!
A Te szemeddel lehet hogy "nem egy vállalkozó vonzó környék", de a vállalkozó viszont ezt máshogy látja, és sajnos él is a lehetőséggel, főleg ha helybeli és nem akar ingázni, nem az ország másik részén akar építkezni!
Egyetértek, én is nagyon szép városnak tartom sokakkal ellentétben, de félreértettél, én nem vagyok a lakóparkok ellen sem, szerintem ez is jót tesz a város képének. Igen, ebben lehet valami, amit írsz, de ha már fejér megye, látod, pl. Székesfehérváron teljesen érthető, hogy annyi a beruházás. Jók a fizetések, sokféle munka van, van kereslet a lakásokra és az albérletekre. Kereslet Kanizsán is van persze, csak egy vállalkozó szemével szerintem kockázatosnak, sőt, lehet hogy elrettentőnek kellene lennie a helyi fizetéseknek és munkalehetőségeknek - mert valljuk be, mindkettő hagy kívánni valót maga után. Ergo egy Fehérváron, Szombathelyen, Győrben minimális a kockázat.
Nem látok olyan mértékű fejlődést sem a bérekben, sem a városban hogy ilyen szintű befektetési hullámot vonzzon, ami most zajlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!