Kecskemét jó döntés lehet, ilyen feltételekkel?
Találtam egy házat, Kecskeméttől pár km-re, nagyon tetszik. Szegedi vagyok, most Budapesten élek, így közelebb lenne mindkettő. Munkám nem igazán köt ide, vendéglátásban dolgozom, azt lehet találni mindenhol.
Milyen ott az élet? Közlekedés, boltok, emberek? Minden infó érdekelne! Köszönöm.
Laktam ott, de családi körülmények miatt el kellett költöznöm. Szerintem nagyon jó hely. Minden van és ahhoz képest, hogy nagyváros, viszonylag megfizethetőek az ingatlanok és ehhez képest kevés a cigány.
Én azon vagyok,hogy minél hamarabb visszamehessek.
Kecskeméten a legfurcsábbak az emberek.
Vagy mert túl közel vannak Budapesthez, vagy nem tudom miért, de nem laknék ott.
Nem tudom ezek az árak miért is olyan jók...
20 millió alatt itt se nagyon kapni olyan házat amire ne kéne költeni 6-10 milliót pluszba, hogy modernizált legyen, ne csak egy luk ahova hazatérsz aludni.
Már úgy aggódtam, hogy nem fogsz itt megjelenni és leszólni a kecskeméti és környéki ingatlanokat! Bármilyen településről, ingatlanról kérdeznek itt, azt mind fikázod valamilyen "indokkal". Az elmúlt héten a bényei és a sátoraljaújhelyi házról/településről szedted le a keresztvizet és láthatóan Kecskemét sem ússza meg!
Komolyan kérdezem, hogy mi bajod van neked?... és mesélj már, hol élsz, milyen házban? Hadd csorogjon a nyálunk!
Kecskemét jó hely. Közlekedés jó, emberek átlagosan normálisnak mondhatók, minden bolt megtalálható, multik is.
(Auchan, Tesco kettő is) Jól felszerelt, nyugodt város.
Normális hely, a szórakozási lehetőségek kicsit mérsékeltek, hogy így mondjam, de Pest legalább közel van, ha van autód, egyszerű felmenni.
Emberek normálisak, közlekedés autóval azért nem egyszerű csúcsidőben, boltok viszont vannak bőven. Munka akad, de jó fizetésre ne számíts vendéglátásban, bár az sem mindegy, miként dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!