Kaposvár vagy Nyíregyháza a jobb döntés?
Figyelt kérdés
Munka és közbiztonság ("fehérség, feketeség") szempontjából?
Te hova költöznél ha csak ez a két lehetőség lenne?
2019. márc. 6. 21:07
1/18 anonim válasza:
Munka szempontjából Kaposvár, közbiztonság szempontjából Nyíregyháza. Nyíregy rengeteget fejlodött az utóbbi években, ami az ingatlanárakat is megdobta, munka viszont nagyon kevés van. Kaposváron most lesznek fejlesztések, munka van elég, bár függ az igényektol is, a lakásárak még lent vannak - hamarosan emelkedni fognak. Viszont sok sötét elem
2/18 A kérdező kommentje:
1 éven belül szerinted nem fognak megemelkedni az árak?
Hamarosan költözni szeretnék, és valóban lent vannak az árak!
2019. márc. 6. 21:16
3/18 anonim válasza:
Véleményem szerint fognak, de reménykedjünk, mert az éven én sem fogok tudni venni lakást. Ha megnézed, minden más nagyobb városban emelkedtek. Kaposváron viszonylag keveset még. És jön a bovített csok is
4/18 anonim válasza:
Kaposvárra biztosan nem költöznék. A dolgozni akaró, magára kicsit is adó emberek mennek el onnan, pl. az én régi cimboráim, ismijeim és évfolyamtársaim mindegyike leborított már onnan...
20 éve még egy jó város volt szuper színházzal. Kár érte.
5/18 anonim válasza:
Kaposvár szép város, de nincs munka. Mi sem véletlenül nem mentünk haza egyetem után. És még sok ismerősöm.
6/18 anonim válasza:
Ha lehetőségek miatt, én inkább Nyíregyháza, Kaposvár teli van cigánnyal, munka nincs, nagy a bűnözés, a munkanélküliség.
7/18 anonim válasza:
Máshol nem nézelődtél esetleg? Székesfehérváron például nem kell kompromisszumot kötni, ott szinte mindig van munkalehetőség, és a közbiztonság is jó!
8/18 A kérdező kommentje:
Drága :(
2019. márc. 7. 23:43
9/18 anonim válasza:
Mekkora a keret?
Tatabánya, Esztergom, Komárom? Ezek valamennyivel olcsóbbak, a fizetések viszont elég jók. Vagy Dunaújváros?
10/18 anonim válasza:
Nyíregyháza! Kaposvár sötét hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!