Kaposvár vagy Nyíregyháza a jobb döntés?
Figyelt kérdés
Munka és közbiztonság ("fehérség, feketeség") szempontjából?
Te hova költöznél ha csak ez a két lehetőség lenne?
2019. márc. 6. 21:07
11/18 anonim válasza:
Azért tényleg jó lenne tudni, mennyi a kereted, mert csak így lehet találni esetlegesen egy kompromisszummentes harmadik várost!
12/18 anonim válasza:
Kaposvár fiatalnak egyenlő az öngyilkossággal. Ha csak nem akarsz valami kínai büfében robotolni. Diplomás (tanár) uncsim ezt csinálta. Szerencsére azóta megjött az esze és kint él külföldön.
Nincs munkalehetőség. Ami van az is szarul fizet.
Hiába szép a város, ha élhetetlen.
13/18 anonim válasza:
3-as vagyok. Sajnos meg az egy evet sem kellett megvarni, hogy bejojjon a joslatom :(
14/18 anonim válasza:
#2 ez akkoriban a nap vicce lehetett, hogy lent vannak az árak... szerinted a 300 ezer / m2 lakás és 200-250 ezer /m2 család ház ár az lent van? BP-hez képest talán...
15/18 anonim válasza:
#7-es vagyok. Amúgy igen, a keretet tényleg jó lenne tudni, illetve hogy annyiból mik az igényeid (méret, elrendezés). Közben eszembe jutott: furcsa hogy két egymástól nagyon távoli városban gondolkozol! :/ Mi alapján, miért és honnét költöznél oda? Mármint család, rokonság hol élnek? Csak mert azért mégiscsak jobb közel lenni a szeretteidhez, nem?
16/18 anonim válasza:
14: Amikor a kerdest kiirta, akkor kb 20%-al a mostani arak alatt voltak a lakasok
18/18 anonim válasza:
17# én úgy vettem észre, hogy nem változtak észrevehetően január óta az árak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!