Ilyen feltételekkel van esélyem lakást venni?
Figyelt kérdés
Jövőév elején lejár a 4 éve megkötött lakástakarékom. Van a saját nevemen illetve a szüleim nevén is van amit én fizetek. Havonta 3*20.000 Ft. Amikor lejár a lakástakarék, majdnem 4 millió forint lesz a megtakarítás. Illetve van 3 millió megtakarításom. Szóval van durván 7 millió forintom.
Jelenleg a szüleimmel élek egy kisebb faluba. A lakást egy 20 km-re lévő kisebb városban szeretném megvenni, ott van a munkahelyem is.
Egészségügyben dolgozom, a nettó keresetem 190.000-205.000 Ft havonta.
12-13 millióért már láttam egész szép kis lakásokat, amibe szívesen beköltöznék. A bank ilyen feltételekkel adna 5-6 milliós hitelt?
2019. okt. 14. 21:17
1/3 anonim válasza:
Ne viccelj, ennél sokkal rosszabb feltételekre is ad sokkal több pénzt.
3/3 anonim válasza:
A lakáskassza is ad neked kedvezményes hitelt a megtakarításaid után. De mindenképp érdemes lesz szétnézned a bankok között, hol jobbak számodra a hitelfeltételek. És minden kis sz*r költségre, címszóra kérdezz rá. Hihetetlen, hogy a bankok (beleértve a lakáskasszát is) milyen ürügyekkel, címszavakkal képesek költséget felszámolni, akár több tízezres tételekben, amit veled fizettetnek meg. Fogsz kapni hitelt ilyen feltételekkel,de mindenképp menjél be több bankba érdeklődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!