Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ilyen feltételekkel van...

Ilyen feltételekkel van esélyem lakást venni?

Figyelt kérdés

Jövőév elején lejár a 4 éve megkötött lakástakarékom. Van a saját nevemen illetve a szüleim nevén is van amit én fizetek. Havonta 3*20.000 Ft. Amikor lejár a lakástakarék, majdnem 4 millió forint lesz a megtakarítás. Illetve van 3 millió megtakarításom. Szóval van durván 7 millió forintom.

Jelenleg a szüleimmel élek egy kisebb faluba. A lakást egy 20 km-re lévő kisebb városban szeretném megvenni, ott van a munkahelyem is.

Egészségügyben dolgozom, a nettó keresetem 190.000-205.000 Ft havonta.

12-13 millióért már láttam egész szép kis lakásokat, amibe szívesen beköltöznék. A bank ilyen feltételekkel adna 5-6 milliós hitelt?

2019. okt. 14. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj, ennél sokkal rosszabb feltételekre is ad sokkal több pénzt.
2019. okt. 14. 21:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, adnak.
2019. okt. 15. 03:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A lakáskassza is ad neked kedvezményes hitelt a megtakarításaid után. De mindenképp érdemes lesz szétnézned a bankok között, hol jobbak számodra a hitelfeltételek. És minden kis sz*r költségre, címszóra kérdezz rá. Hihetetlen, hogy a bankok (beleértve a lakáskasszát is) milyen ürügyekkel, címszavakkal képesek költséget felszámolni, akár több tízezres tételekben, amit veled fizettetnek meg. Fogsz kapni hitelt ilyen feltételekkel,de mindenképp menjél be több bankba érdeklődni.
2019. okt. 15. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!