Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ti hol vennétek házat ilyen...

Ti hol vennétek házat ilyen feltételekkel?

Figyelt kérdés

Egyedül, kutyával szeretnék budapesti lakásból házba költözni. Fontos lenne, hogy legyen a közelben erdő, tó, nagyobb területek, ahol lehet kutyát sétáltatni. Fontos szempont még, hogy családiasabb környezet legyen, csendes, nem túl pörgős. Pest közelsége előny. Én eddig Székesfehérvárra vagy Érdre gondoltam.

Ti mit ajánlanátok ilyen feltételekkel?

2019. szept. 27. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Budakalász, Szentendre, Dunakeszi, Vác, stb.
2019. szept. 27. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Érden hol van erdő és tó? Csak azért kérdezem mert én érdi vagyok, de egyikkel sem találkoztam még.

Érd egy nagy falu, egyre több cigánnyal.

Székesfehérvár szintén kezd elcigányosodni szar közbiztonsággal, plusz egyáltalán nincsen közel Pesthez, de még Pest megyéhez sem..

Én ha minden jól megy jövőre Biatorbágyra költöznék leginkább.

2019. szept. 27. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Fót, ott van tó is, bár nem tudom, milyen mostanában, nagyon rég jártam arra. Aztán Budakalász,ott a Duna és a Lupa-tavak. Vagy Piliscsaba környéke (Garancsi-tó).
2019. szept. 27. 14:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szigetszentmiklós, Halásztelek, Tököl.
2019. szept. 27. 14:51
 5/6 A kérdező kommentje:

Én írtam rosszul. Vagy-vagy. Nem kell erdő és tó is.

Köszi a válaszokat.

2019. szept. 27. 14:57
 6/6 anonim válasza:
Isaszeg vagy Gödöllő! Minden feltételednek megfelelnek.
2019. szept. 29. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!