3 millió alatt van ház délen, gyerekkel mennénk? És nagymama jog?
Biztosan nem találsz ennyiért. Én 40 percre lakok egy kis településen Szegedtől és 10 millió alatt nincs ház eladó, de még azokra is költeni kell. Szerintem ennyiért még tanyát sem kapsz már.
Nem engedném a gyerekem a nagymamával.Ha látni szeretné jöjjön el.
Szegedi vagyok. Ha itt talalsz hazak1-2 millióért szeritwm azt nagyon gondold át. Lehet erosen felujitando.
Esetleg menj be az onkormqnyzathoz, ugy tudom gyerekenkent adnak penzt haz/ lakas vetelre. Vagy az IKV hatha kiutal egy lakast.
IKV bérletes lakások vannak, annak érdemes lenne utána nézned.
Viszont Szegedet nagyon gondold meg. Undorítóak a fizetések, nagyon alacsonyak. Csak az egyetem miatt éri meg ott lenni, de tényleg éhbér, ami ott van.
Bár nem Szeged, Bp-től 25km-re Fejér megyei város (Pest megye határán), itt voltak még pár hónapja 1-2 millióért lepukkant közművezett vályogházak.
Szóval biztos találni Szeged körül is valami "lakható" vályog házat.
Kérdező, a nagymamás részt írd be a család topicba, szokott lenni ilyen kérdés.
Ház: Debrecen melletti falvakban vannak házak (szoktak lenni) 2-3 millió körül lakható állapotú. Hát víz az nem mindegyikben van. XXI.század, én sem értem.
Szóval gondolom akkor Szeged körül is van. Jófogáson be lehet állítani: városnév, plusz hány km-re keresel. Plusz ha ki tudsz menni személyesen pár helyre, minden falu főterén van hirdetőtábla, legalábbis nálunk.
Aztán facebook marketplace be lehet állítani a helyet, helyi csoportok, országos csoportok pl. Olcsó vidéki ingatlanok 4 millióig részletre is, stb, írd be hogy olcsó ingatlanok, keress úgy csoportot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!