Foglalót hivatalos 2 tanus atadas atvetelel el lehet e venni a vasarlótól?
Adás-vételnél előleget kell adni,2 tanu aláírásával .
Ha még sem jön össze az alku,nincs gond a pénz visszaadásával .
Ügyvéd nélkül nem lehet adásvétel.
A foglalót is az ügyvéd intézi.
Ezt az előleges baromságot felejtsd el, mi értelme van ha bárki kihátrálhat a szerződésből??
Te vagy az eladó, így nemigen károsulhatsz!
Ha a vevő hajlandó ügyvéd nélkül, 2 tanúval ellátott átvételi elismervénnyel odaadni a FOGLALÓT, akkor ne hajtsd el! Különösen, ha komolyan gondolod az eladást.
En komolyan el akarom adni a lakast 2 honapja igergeti h 1 odszegben kifizeti a vetelarat. Utanna egybol be akarta pakolni a butorokat de nen engedtem meg. Addigra a megbeszelt idopontra nem jott
intetni a papirokat mert a sajatjat csok kal fogjak megvenni. Felhivtam mondtam nekiz vissza rakom a hirdetest. Sajat szajabol mondta h akkor rakjam fel ha meglesz a lakas megveszi akkor os. Aznap delutan hivott h akkor ad 1 kis penzt h szandekat komolyan gondolja. Mondtam rendben van. Ugyvedet nem hiv nem akar ketszer fizetni. Itt dilemma ha irok 1 papirt h elvetzem a penzt beleirjuk a vetelarat stb akkor jogilag lehet e barmi bajom ebbol? mostmar nem tetszik anyira az otlet.
Engedd el ezeket, nem korrekt emberek!
Tedd vissza a hirdetést!
Ügyvédnél nem 2x, hanem csak 1x kell fizetni, ugyanarra a vásárlásra. Mégpedig az adásvételi szerződés megkötésekor.
A foglaló vagy előleg átadása-átvétele már benne van az árban.
Nem tudom milyen papírokat intéz, mert a CSOK-ot csak a konkrét, vásárolni kívánt ingatlan címére tud csak intézni. (banki értékbecslés, stb.)
Vigyázz ezekkel és ne várj rájuk, valami nagyon nem gömbölyű! Nehogy valami lakásmaffia legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!