Létezik-e olyan cég, aki átvállalja lakáseladás/lakásvásárlás esetén a hivatalos helyeken történő ügyintézést? Gondolok itt arra pl. : Földhivatalba, MÁK, engergia tanúsítvány beszerzése stb. , stb.
A földhivatalt az elejétől a végéig az ügyvéd intézi (tulajdonilap kikérése, adásvételi megküldése)
Energetikai vizsgálat: telefonon megrendeled (ha te vagy az eladó), amikor jön akkor valaki ott van (szomszéd, szülő, barát) az kifizeti, vagy te átutalod, elvégzi a munkát, megküldi a tanúsítványt és szevasz.
A MÁK nem tudom mire kell, életemben nem jártam ott, pedig adtam és vettem is.
Ingatlant nem 2 hetente vesz valaki, hogy a munkahelyen ezt "rendszeres távolmaradásként" értékeljék, mert van amit csak ti intézhettek, (bank, adásvételi szerződés) a gyerekeket meg lehet magatokkal vinni, ahogy mások is teszik.
Ne haragudj, semmi közöm hozzá, de CSOK-os lakásról írtál az előbb. Azt ugye tudod, hogy nem adhatod el, csak elég kemény kamat feltételekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!