Milyen környék a 8. kerületi Magdolna utca/ Lujza utca?
Sziasztok!
Fontolgatok lakásvételt a környéken. Hallottam, hogy régen nem volt túl jó környék, de azt is hallottam, hogy nagyon dinamikusan fejlődik, és a kellemetlen entitások/körülmények száma is egyre csökken. Saját tapasztalatok? Előre is köszönöm!😊
Kedves kérdező, én épp most szemezek egy lakással a Dobozi utcában, de engem is nagyon megijesztettek a negatív vélemények. Tudnál esetleg írni egy update-et, hogy mik azóta a tapasztalataid a környékkel? Érdemes lehet bízni a felfejlődésében a következő pár évben?
Kicsit elbizonytalanít, hogy hajléktalanszálló/drogközpont is van a közvetlen közelben, ezek elég nagy redflagnek tűnnek 😅
Huszonéves nőként vagy én laknék ott, vagy egyetemistáknak tudnám valószínűleg kiadni, de nem kockáztatnám senki testi épségét, ha most még para a hely 🙁
14: Testi épség soha semmikor nem volt veszélyben, ettől nem kell tartani.
Arra fokozottabban kellett mindig is ügyelni, hogy ne bambulj el és ne tudjanak kirángatni valamit a kezedből (táskát, értéket, ékszert, telefont jellemzően a kétségbeesett, pénztelen függők), de más dolog sose volt.
15, Hát, azért a Doboziban nagyon nem mindegy, melyik ház.
Én szocmunkásként dolgoztam a kerületben, sose féltem, jártam mindenféle részen - de a Dobozin volt olyan ház, ahol bizony az ügyfél mondta, hogy izé, inkább kikísér, ne egyedül menjek a lépcsőházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!