Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen környék a 8. kerületi...

Milyen környék a 8. kerületi Magdolna utca/ Lujza utca?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fontolgatok lakásvételt a környéken. Hallottam, hogy régen nem volt túl jó környék, de azt is hallottam, hogy nagyon dinamikusan fejlődik, és a kellemetlen entitások/körülmények száma is egyre csökken. Saját tapasztalatok? Előre is köszönöm!😊

2019. okt. 2. 20:39
1 2
 11/16 anonim válasza:
A leglélekkívánatosabb környék.
2021. júl. 29. 14:11
 12/16 A kérdező kommentje:
Nos, fél év ott lakás után kijelenthetem, hogy úgy túl van lihegve ez, ahogy van. Vannak fura arcok az utcán néha, de egy fejlődő környék szuper közlekedéssel, borzasztó közel a belvároshoz. Remek sétákat lehet tenni a Fiumei úti sírkertben, közel van az Aréna, a Teleki téri Lidl. Én inkább ajánlom, mintsem eltántorítsak másokat.
2021. júl. 30. 08:22
 13/16 Chris88 ***** válasza:
Köszi, hogy megírtad a tapasztalataidat. Igen, azt én is számtalanszor tapasztalom, hogy itt minden környéket leszólnak, elkedvetlenítik az embert. Én pár éve Pesterzsébeten vettem lakást, ezt a kerületet is mindennek elmondják, és abszolút élhető. Szóval nem szabad hinni senkinek, ha valaki úgy érzi, megszólítja őt a környék, akkor be kell vállalni. Budapesten nagyjából mindenhol lehet élni, igaz, nem egyforma életminőségben. De az árak sem azonosak.
2022. máj. 11. 21:19
 14/16 solange.k válasza:

Kedves kérdező, én épp most szemezek egy lakással a Dobozi utcában, de engem is nagyon megijesztettek a negatív vélemények. Tudnál esetleg írni egy update-et, hogy mik azóta a tapasztalataid a környékkel? Érdemes lehet bízni a felfejlődésében a következő pár évben?

Kicsit elbizonytalanít, hogy hajléktalanszálló/drogközpont is van a közvetlen közelben, ezek elég nagy redflagnek tűnnek 😅

Huszonéves nőként vagy én laknék ott, vagy egyetemistáknak tudnám valószínűleg kiadni, de nem kockáztatnám senki testi épségét, ha most még para a hely 🙁

2023. júl. 26. 12:27
 15/16 anonim ***** válasza:

14: Testi épség soha semmikor nem volt veszélyben, ettől nem kell tartani.

Arra fokozottabban kellett mindig is ügyelni, hogy ne bambulj el és ne tudjanak kirángatni valamit a kezedből (táskát, értéket, ékszert, telefont jellemzően a kétségbeesett, pénztelen függők), de más dolog sose volt.

2023. júl. 26. 22:55
 16/16 anonim ***** válasza:

15, Hát, azért a Doboziban nagyon nem mindegy, melyik ház.

Én szocmunkásként dolgoztam a kerületben, sose féltem, jártam mindenféle részen - de a Dobozin volt olyan ház, ahol bizony az ügyfél mondta, hogy izé, inkább kikísér, ne egyedül menjek a lépcsőházban.

2023. júl. 26. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!