Budapest 8. kerületben a Magdolna és Lujza utcák miért tartják egyesek nagyon veszélyesnek?
Nem, ezt soha arra nem jártak írják.
Nem veszélyes, hanem szegényes, düledező környék (inkább a közepétől kifele, meg konkrét házakra korlátozódik a dolog, nem az utcára!), ott lakni nem ideális, mert sok a zavaróan viselkedő ember, pl. az utcán pisilés.
Nem messze van a drogközpont is, és vannak pár száz méteren belül drogtanyák, amiből lehet kellemetlen élményed, pl. amilyet a Házon kívülben látni, dizájner drogtól őrjöngő szerencsétlen ember, akihez mentőt kell hívni.
Ritka élmény, de egyszer is elég belőle.
Én még nem láttam semmi ilyesmit, és én sem találkoztam kellemetlen dologgal.
Én oda vagyok körzetes a háziorvoshoz, meg járok arra vásárolni is.
Az előzőeket a Magdonlára írtam. A Lujza utca nyáron elviselhetetlen, mert annyira húgyszagú.
Sok az olyan ház, amiben nincsen a lakásokban WC, fürdőszoba, hanem emeletenként 1 közös WC van.
És a lakóközönség nagy része ehhez van szocializálódva, tehát... Nos, ezt is a "sok a zavaróan viselkedő ember"-kategóriába sorolnám.
Egyébként mérvadó a tapasztalatod, ezek csak hosszú távon derülnek ki, az ott lakókat kell alaposan megkérdezgetni. De ez minden városrészben így van lakásvásárlás előtt, és itt sok az olyan lakás, ami emiatt nem megy át a szűrőn.
Ha aranyékszert nem hordasz és nem költözöl együttélésre alkalmatlan emberekkel egy házba, akkor csak a rettenetes nyári húgyszag és a drogos rosszulléttel való találkozás a "veszélyforrás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!