A Magdolna negyed még mindig zűrös környék?
Figyelt kérdés
Üdv!
Van róla szó, hogy a Kálvária tér környékére költöznék. Sokat hallani arról, hogy van egy rehabilitációs folyamat. Ennek van bármi látszata, vagy csak szöveg?
2018. szept. 7. 20:19
1/5 anonim válasza:
Én kocsival megállás nélkül simán átmegyek rajta..
2/5 anonim válasza:
Tele van buckalakóval, szerintem kerüld.
3/5 anonim válasza:
Persze, az az egyik legrosszabb rész a 8. kerületben, attól még lehet ott lakni, de ne gondold, hogy valami nívós hely lett.
5/5 Lovag Márton válasza:
Én a Karácsony Sándor utca Teleki tér felőli oldalán lakom, egy kívülről romos, 3 emeletes társasházban.Tavaly novemberben költöztem oda.Sok erre felé az egyszerűbb, szegényebb ember, de nem rossz emberek.Nagyon jó a közlekedés, olcsó a piac, közel a belváros.A kívülről szépen felújított házakban sok az önkormányzati lakás, ott azért akadnak problémák.A kívülről romos házakban, nem nagyon van önkormányzati lakás, és ezekben kulturált általában a lakóközösség is.Nyilván az önkormányzat is oda ad pénzt felújításra szívesen, ahol sok lakása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!