Milyen környék a 8. kerületi Magdolna utca/ Lujza utca?
Sziasztok!
Fontolgatok lakásvételt a környéken. Hallottam, hogy régen nem volt túl jó környék, de azt is hallottam, hogy nagyon dinamikusan fejlődik, és a kellemetlen entitások/körülmények száma is egyre csökken. Saját tapasztalatok? Előre is köszönöm!😊
Persze, fejlödik a környék, kívülről nagyon szépek a házak.
Én nem költöznék oda.
Néhány éve volt a Magdolna-negyed program, akkor raktàk rendbe kívülről a házakat, meg lehetett pályázni belső felújításokra, egyebekre.
Akkoriban igen erősen próbálták kipakolni a rosszabb egyedeket, leginkább a lakbérhátralékokra hivatkozva (elég sok önkormányzati lakás van ott a régi időkből). Van akit sikerült, de azért nyilván nem cserélődött le a teljes környék lakossága...
Vannak rosszabb részek a kerületben, de azért messze jobbak is. Menj el megnézni a lakást, sétálj körbe a környéken, lehetőleg délután valamikor. Vond le magad a következtetéseket. :)
Én évekig dolgoztam a kerületben, sose féltem végigmenni az utcán, de azért kell egy bizonyos fokú tolerancia. A "nyócker"... nos, nyócker marad. A 24es villamoson mondjuk nem feltétlen ülök le. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!