Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nektek mekkora ingatlanra van...

Nektek mekkora ingatlanra van szükségetek?

Figyelt kérdés
Mekkora méretű ingatlannal lennél elégedett, vagy jelenleg mekkora az ingatlanotok?
2019. júl. 26. 17:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hatvan egy-két négyzetméter, nagyon max 70. A jelenlegi 62nm tökéletesen elégedett vagyok vele.
2019. júl. 26. 17:18
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
A jelenlegi patkánylyuk 27 négyzetméter, így nem lehet élni. Ha lenne családom és pénzem, szívem szerint egy közel tízszer ekkora házat építtetnék saját tervek alapján, hogy életemben először kényelmesen elférhessek végre. Egyedül beérném 50-60 négyzetméterrel is. Talán.
2019. júl. 26. 18:49
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Kb 150 nm. Négyen vagyunk. Kényelmesen elférünk. Ami hiányzik, az egy jó nagy pince pakolni (kerti bútor, karácsonyi díszek stb)
2019. júl. 26. 19:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Most 48 m2 tároló nincs, egy gyerkőccel. Elèg sok mindent kerülgetünk, nehèz így. Èppen 85 m2-t vettünk, plusz garázs, padlás, közös tároló. Ebben el fogunk fèrni nègyesben a következő 10 èvben, biztos vagyok benne. Aztán majd gondolkozunk, de szerintem elèg utána is.
2019. júl. 26. 21:29
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

A régi házunk 136 m2 volt, 77 az alsó és 59 a felső szint, 830 m2 telken. Akkor még öten voltunk együtt, de a felső szintet soha nem használtuk ki rendesen, max. átmenetileg, ha alul felújítás volt!

Mamám sajnos meghalt, szüleim elváltak, húgom a barátjához költözött, én és anyám pedig egy vadonatúj építésű társasházi lakásba. 93 m2 szerintem egy átlagos, ideális méret, anyám viszont sokallta kettőnknek, én pedig az osztatlan közös telket utáltam, hogy nincs magánszféránk. Pedig megbeszéltük, hogy ha saját családom lesz, velünk marad, hogy ne legyen egyedül, ennek ellenére csak a jelenben él, és azt nézte, hogy szerinte kettőnknek nagy a lakás! Részben ezért is költöztünk megint.

Most már csak egy 60 m2-esben lakunk, aminek Ő is érzi a hátrányát, hogy se nappali, se spájz nincs! A telek viszont hatalmas, 1168 m2, ami miatt jó áron lehet majd eladni, de várunk még 2 évet, hogy ne kelljen adózni, aztán megint költözünk, nagyobb családi házat akarunk, de kisebb (1000 m2 alatti) telken! És mivel nem akarunk szűkölködni és gondolok a családalapításra is, ezért megint jó lenne egy nagy, 90-150 m2 közti ház!

2019. júl. 27. 02:36
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

140 nm, hárman vagyunk.

Külön szoba a gyereknek, külön nekünk, konditerem, vendégszoba.

Ház mellett a garázs, műhely.

Nagy udvar.

Kényelmes, főleg mikor vendégek jönnek, így itt tudnak aludni.

Nagyobb nem kéne.

2019. júl. 27. 08:46
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
90nm, 3-an vagyunk. 2szoba+nappali. Nekem bőven elég,mindennek és mindenkinek van helye. Picit nagyobb fürdőszoba nem volna rossz mondjuk a konyha rovására, de magával a nm-el elégedett vagyok
2019. júl. 27. 11:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Jelenlegi 70 m2, de 120m2 kellene, amiben van +1 szoba és nagyobb konyha.
2019. júl. 27. 21:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi most ketten 53 nm-en lakunk. Az ideális, amiben jól érezném most magamat, az olyan 90 nm lenne, de ez ki fog maradni az életünkből. Gyerekekkel már a 120-160-ban fogunk gondolkozni. Szeretnénk mindenkinek külön szobát, külön nappalit, esetleg vendégszobát is és/vagy gardróbot + egy mosókonyhát. Így érezném kényelmesem magam, de természetesen nem ez a létszükséglet. :)
2019. júl. 29. 10:50
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

Jelenleg :2 felnőtt 1 gyerek(1 év) 46nm lakás, 12nm,terasz, 10 nm tetoteri tároló.

Meg csak tervben van az építkezés, de 150 nm re gondoltunk 3 gyerekre.

2019. júl. 29. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!