Mekkora összegű hitelt vettetek fel ingatlanra?
Kérlek írjátok meg, hogy lakásról vagy családi házról van szó, esetleg azt is, hogy melyik régió.
Szeretném meg tudni, hogy mi a tendencia.
És mi a véleményetek arról, hogy 20 évre 40 millió forint hitelt felvenni egy családi házra Pest megyében?
11 milliót 15 évre, 4 volt az önerő
Pest megye, Pesstől 20 km
tavaly
2 éve 12 milliót egy 53 nm-es lakásra. 4 millió volt az önerő. Pest megye, Budapest közigazgatási határa alig 1 km.
20 évre vettük fel, de szándékunkban áll 6-7 év alatt végtörleszteni.
Én a 40 milliót azért sokallom.
13-14 millió lesz (épp az értékbecslés eredményére várunk, attól függ). Pest megye, Bp-től 40 km, nagy, kertes, családi ház. Önerő 5-6 millió.
Előreláthatólag 10 éven belül végtörlesztjük, de 20 évre vesszük fel, hogy kényelmes legyen a törlesztő.
Havi 220-250 ezer forintos törlesztő :) Jól kereshetsz / kerestek. És merész is vagy ennyi összeget bevállalni.
Nemsokára tele lesz az MBVK oldala én úgy érzem...
Igen, ezzel a törlesztővel + a rezsivel el is menne az én fizetésem egésze és a feleségem fizetéséből kellene élnünk, ami nem olyan sok.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!