Helyrajzi számos ingatlanra milyen/hogyan lehet hitelt felvenni?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 10. 17:05
1/9 anonim válasza:
Mi az, hogy "helyrajzi számos ingatlan"???? Minden ingatlannak van helyrajzi száma!
2/9 anonim válasza:
Kicsit több részletre van szükség ahhoz hogy erre választ lehessen adni.
Milyen hitelt szeretnél felvenni rá? Jelzálog, szabadfelhasználású, vagy építés, bővítősre? Hol van, milyen településen? Jelenleg van-e rajta teher vagy haszonélvezet? stb....
3/9 anonim válasza:
Minden ingatlannak van helyrajzi száma.
4/9 anonim válasza:
Zárjuk rövidre:
Zártkerti ingatlanra nem lehet hitelt felvenni.
5/9 anonim válasza:
Sejtésem szerint arra gondol T.Kérdező, hogy nincs utcanév/házszám.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Valóban nagyon rosszul fogalmaztam meg a kérdést, igazatok van!
Igen, ilyen zártkerti ingatlan, nyaraló besorolású, utca/házszám nélküli ingatlanokra gondoltam.
2019. ápr. 10. 19:59
7/9 anonim válasza:
sajnos erre nem lehet hitelt felvenni
8/9 anonim válasza:
Lehet én tudom rosszul, de nem úgy van, hogy csak lakáshitelt nem lehet rá felvenni, mert nem lakóingatlan?
9/9 anonim válasza:
A nyaralóra lehet jelzáloghitelt felvenni. Bankonként eltérő a hitel százalék érdemes személyesen utána járni. Minden ingatlant a helyrajzi száma határoz meg. A jelzálog jogot a tulajdoni lapra rájegyzi a földhivatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!