Hogy osztjátok be a házimunkát, ha egyedül laktok, hogy még legyen időtök iskolába menni, dolgozni, és magatokra is?
Az a gondom, hogy egyedül lakok, és nem igazán tudom beosztani magamnak a takarításra szánt időt! Azaz igazából nincs is takarításra szánt időm... Ti hogy csináljátok?
Szóval hány naponta porszívó, felmosás, stb.
Én reggelre próbálok elég sok mindent bezsúfolni. Ilyenkor elrakom az ágyneműt, felmosok, mosogatok, port törlök, söprés.(úgy 5 körül kelek, és 9-re megyek dolgozni). Ha hazaérek, akkorra marad a többi. Főzni délután szoktam vagy este, esetleg hétvégén úgy főzök, hogy hétfőn( kedden) ne kelljen ismét főzőcskéznem. Ha esetleg már nincs kedvem enni a hétvégi kaját, akkor azt lefagyasztom felcímkézve.
Főzés után mosogatás, felmosás. Mosni általában pénteken szoktam illetve hétvégén. Mivel a legtöbb helyiségben laminált lap van, így porszívózni nem szoktam (egyébként sem szerettem sose, úgyhogy azért is lett laminált lap)
Próbáld meg a reggelbe vagy az estébe belezsúfolni, amit tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!