Hogy tudtok házimunkát csinálni 6 hós gyerek mellett aki nem szeret egyedül játszani?
Figyelt kérdés
illetve figyelni kell nehogy butassagot csináljon v veszélyeztesse magát2009. márc. 13. 14:46
1/5 anonim válasza:
én az autósülésbe teszem, kezébe adok egy kedvenc játékot, és viszem magammal, ahol éppen dolgom van. ha ez valamelyik szoba, akkor meg ott leterítem a takaróját, néhány játékkal és leteszem. beszélek hozzá, énekelgetek közben, míg a dolgomat végzem. amúgy nagyon szereti nézni, ahogy jövök megyek a környékén:-) néha kap egy puszit, néhány perc dögönyözést, és utána megint elvan 10-15 percig.
2/5 anonim válasza:
Beraktam a játókába, vagy a kiságyba, vagy a babakocsiba. Kicsit sírdogált, de hamar megtanulta, hogy anyának dolga is van néha. Most már jól elvan. Imádja ha porszívózok, jön utánam és ismerkedik a porszívóval. A felmosást lehet alvásidőben is csinálni mert az halk. A főzéskor is mellettem ül az etetőszékben.
3/5 anonim válasza:
Nálunk is így volt. Én főleg mikor aludt délelőtt akkor főztem, közben takarítás. Olyan is volt, hogy hajnalban keltem és akkor csináltam meg. De most már jobb a helyzet mert jön velem, bele rakom a bébikompba hintázni és beszélgetünk, vagy ott lábatlankodik alattam. Most 8hósak vagyunk
4/5 anonim válasza:
Szia!
Főzni együtt főzünk, vagy a játszószőnyegen van, vagy az autósülésben van. Temérdek játék, és az elmaradhatatlan alma-baracklé (gyógyír mindenre :) ). 1 órát kibír így, de persze közben azért énekelgetek, bohóckodok, puszizkodunk. Néha sír kicsit, de muszály megszoknia, hogy nem tudok mindent alvásidőben csinálni!
Takarítás hétvégén történik, apa szórakoztatja manót vagy megeteti, addig kiporszivózok felmosok, letörölgetek mindent. (Néha a férjem takarít és én vagyok a babával, éljen a munkamegosztás!!) :)
Teregetni szeret velem, mert mindig jól meglóbálom a ruhadarabokat, és jókat nevet a színes izéken :)
Üdv: 5 és fél hós manó anyuja
5/5 anonim válasza:
Sehogy, max. 10 perces pakolásokat meg terigetést. Várjuk a csodát, hogy majd lefoglalja magát ha mászik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!