Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ti hogy oldjátok meg hogy ne...

Ti hogy oldjátok meg hogy ne legyen ennyi por a lakásba?

Figyelt kérdés
Falun élek 150nm házba de szinte 3 naponta lehetne takarítani a házat újra.A mi különösen fáj nekem az az hogy a szönyegek járólapok mindig koszosak
2019. ápr. 14. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Szúnyogáló van ablakokon ajtón függönyök , ajtók előtt lábtörlők amiket 2 naponta áztatok csepegtetek . Szőnyeg padlószőnyeg évek óta nincs mert csak nyelte a port ....
2019. ápr. 14. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Légtisztító készülékre gondoltál? Még nem használtam, nem tudom, mennyire hatékonyak, csak egy ötlet.
2019. ápr. 14. 15:29
 3/5 mindentudó99 ***** válasza:
Legjobb ha nem veszel róla tudomást. Kipróbált módszer
2019. ápr. 14. 17:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Szőnyeg nincs a házban, függönyöket 2 havonta mosom.

A szobàkban laminált parketta van, a többi helyiségben jàrólapok.

Kicsi a forgalom az utcában, de így is van por, ràadàsul a fekete bútorokkal azért szívok.

2019. ápr. 15. 11:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Ja, és nekünk is szúnyogháló van minden egyes ablakon, de por azért csak van.

Oké, tény a teraszról is hordunk be, az udvarról is ha papucsba szaladunk ki, magyarul elkerülhetetlen.

2019. ápr. 15. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!