Kicsi túlzsúfolt lakásba (1 szoba, konyha, fürdő), milyen módon oldjátok meg ha már elkezd járni a babátok?
Figyelt kérdés
Hétköznap egyedül vagyok sajna, menne már állandóan a babóm de attól félek hogy neki esik valaminek. 11-hónaposan eltört az alkarja mert felállt és ráesett 4 hétig volt gipsz. Mindig rettegek, hogy el ne essen és meg ne üsse a karját.Most 15 hónapos2013. máj. 23. 09:31
1/7 anonim válasza:
Falra polcok,földön levő veszélyes dolgokat oda felpakolni,és szekrény tetejére.
(már csak költői kérdés,hogy 1 szobás lyukba hogy vállalhat valaki gyereket)
2/7 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló ez ugye vicc?
(már csak költői kérdés,hogy 1 szobás lyukba hogy vállalhat valaki gyereket)
2013. máj. 23. 09:49
3/7 anonim válasza:
1-es, ha csendeben maradtál volna, bölcsebb maradtál volna...
1 szoba elég eleinte, simán lehet oda gyereket vállalni.
5/7 anonim válasza:
Bocsánat, a kérdésre nem is válaszoltam:)
szóval mindent fel kell pakolni, vagy a falhoz rögzíteni amit lehet. a szobát becsukni, ha épp a konyhában van, mindig legyen szem előtt.
6/7 anonim válasza:
1-es vagyok
Válaszoltam a kérdésre,fel kell pakolni mindent,ne érje el.
1 szoba kicsi 3 embernek,a kérdező írja,hogy túlzsúfolt a lakás...
7/7 anonim válasza:
Jó idő van ,menjetek ki sokat sétálni.Albérlet vagy saját? mert ötletek szempontjából nem mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!