Ha elmentek otthonról/dolgozni, suliba/ a kutyusotokat elkerítve hagyjátok a lakásba vagy, , szabadon"? Hány órára hagyjátok egyedül max? Ti hogy oldjátok meg?
Nincs elkerítve,szabadon van. Mielőtt reggel elmegyek leviszem,de nem csak eü séta,hanem fárasztom is pl.: futunk vagy játszik másik kutyával ha pont van lent valaki és nem sietnek,sétálunk(ilyenkor láb mellett kell jönni) meg picit bóklászhat is amerra akar ez így kb. egy óra. Kap enni, aztán délutánig csak fekszik , akkor is ha van itthon valaki :D
6-7 órát van "egyedül", nem tudom pontosan,mert a szüleim össze-vissza vannak itthon,de csak én viszem le..mivel nekem kellett kutya,de nincs ezzel bajom csak azért írtam hozzá,hogy nem teljesen egyedül van mindig.
Amúgy bírja az egyedül létet ha előtte van vele foglalkozva,napi 4x viszem le,ez úgy van elosztva hogy mindenkinek jó legyen, hétvégén mondjuk változhat,de az inkább egész-fél napos kutyás programot jelent :)
Ugyanannyi mozgástere van lakáson belül, mintha itthon lennénk. Reggel kiviszem 10-15percre, had végezze el a dolgát, kap enni és lefekszik aludni.
Mostanában csak max 5-6órát van egyedül, de 1-2hónappal ezelőtt 8-10 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!