Kisgyerekkel hogyan oldjátok meg a játszótérről, homokozóból a bemenetelt a lakásba?
Figyelt kérdés
Mert ugye homokoznak ezerrel és a ruhájuk tiszta homok,kislányomnak még a pelenkájában is volt homok.Nem vagyok rendmániás,csak nem szeretném a sok homokot a lakásba bevinni.2010. ápr. 30. 13:01
1/3 anonim válasza:
Hogy csináljátok, hogy ne az előszobában hulljon ki a fél homokozó a kicsik ruhájából, cipőjéből? kérdést olvasd át, szerintem kapsz választ a kérdésedre.
2/3 anonim válasza:
Én úgy oldottam meg, hogy amit csak tudtam kiráztam a játszótéren, aztán a bejárati ajtóban a kezembe kaptam és cipőstől mindenestől beleraktam a fürdőkádba, ott leöltöztettem, így a homok nagy része még a kádba kijött. Direkt volt a kád mellett egy műanyag edény (lavór) abba beletettem a ruháit és az ablakon kiráztam és úgy be a szennyesbe, vagy a mosógépbe. Most már nincs pelus, mert nagyobbak, de a módszer azonos. Van egy anyagpelus az ajtóban. Lett,amit tudunk kirázunk. Ajtóban cipő, zokni nadrág,ha sok a homok bugyi is le, áttörlöm a pelussal, nincs homok egyenesen a kád ott a felsők lejönnek ruharázás, zuhanyzás és nincs homok, nincs gond max a folyosót felseprem a biztonság kedvéért.
Eddig nekünk ez bejött.
3/3 anonim válasza:
ÉN az ajtóban álló kuka fölé emelem a lányom és addig porolom amíg még hallom a homokot hullani, aztán még karban fogva lehúzom a cipőt és a kuka fölött kirázom a cipőt+a harisnyáját is leporolom, majd a fürdőszobában leveszem a ruháját. Napi 2-szer cserélem a homokozós ruháját, mert ő még mászó baba és irtó mocskosan jön fel mindig. de nem bánom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!