Hetente hány adagot mostok, hányszor porszívótok?
Nyáron kb heti 3 adag (ebből 1 az ágyneműk), a téli ruhák már vastagok,így heti 4-5 adagot mosok (8kg-os a gép)
2 naponta körbe szaladok a porszívóval (hosszú szőrű macsek van) a nappalit napi legalább egyszer össze söpröm (előtér nélkül egyből a nappaliba lépünk be az udvarról)
2 felnőtt 3 kisgyerek.
2 felnőtt, 2 gyerek + 1 külön élő aki néha hazalátogat, 2 kutya, 2 macska. Nagy a ház, viszont kevés a szőnyeg, partvissal szebben össze tudom szedni, így heti 3-4x söprünk-felmosunk, ha nem történik semmi extra baleset, és 1x vagy 2x porszívózunk + port törlünk + kirázunk mindent, az is attól függ, hogy épp milyen állapotok uralkodnak.
A mosás változó, hétközben 2-3 adag jön össze, hétvégén több, ha bekerülnek a törölközők meg az ágyneműk. Ha a legnagyobb gyerek is itthon van, akkor 2x annyi lesz a házimunka. :D
A mindennapos porszívózás SZERINTEM túlzás. Itt az összes gyerek, kutya meg macska ki-be járós, és még így is elég kétnaponta seperni, pedig tisztaságpártiak vagyunk. De nem is lenne időnk minden nap a napi teendők mellett pluszban porszívózni.
Két felnőtt, egy gyerek.
Naponta vagy kétnaponta mosok, de van, hogy egy nap 2-3 adagot is. Minden nap porszívózok.
Heti 4-5 alkalommal megy a mosógép, két felnőtt és egy gyerek, nyáron mindennap.
Naponta porszívózok, legalabbis ebédlőben, konyhában, előszobaban.
Aki a panellakást írta...nos, én egy hatalmas udvarral rendelkező, 120 nm-es hazban élek, de eszünkbe nincs haszonállatot tartani.Helyette jobban szeretjük a sziklakerteket, fenyőket, tujákat, halastavakat stb.
Itt minden haz ennyire koszos, hogy naponta kell porszivozni?
Ott oké, ahol kisgyerek van es a foldon maszik.
Nalunk kb 3 naponta van porszivozas, felmosas... meg sem vagyunk sosem koszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!