Lányok, nők! Hetente hányszor szoktatok takarítani? (portörlés, pókhálózás, porszívózás, stb)
Figyelt kérdés
előre is köszönöm a válaszokat :)2015. jún. 29. 11:12
1/19 anonim válasza:
portörlés-1x
felmosás-sokszor, amikor látom, hogy kosz van(a kutyám bejöhet, így elég gyakran)
pókhálózás-ha látom valahol, akkor azonnal leszedem
fürdőszoba-1x
porszívózni nem szoktam-járólap és laminált padló van, ezért csak felseprek és felmosok
2/19 anonim válasza:
Hetente egyszer, de van, hogy elmarad és nem mindig én csinálom, hanem a férjem is. De nem visszük túlzásba, nem hívunk vendégeket és van jobb dolgunk is.
3/19 anonim válasza:
Hetente egy nagyobb takarítás, portörlés, fürdő, wc kisikálása, porszívózás, felmosás, terasz kitakarítása.
Hét közben, ha úgy látom, hogy szükséges, még egyszer felporszívózok.
A konyhában minden főzés után, mosogatás után áttörlöm a pultot. Ha kiment valami, akkor felmosok, felporszívózok.
Így egész héten rend van, mert vigyázunk rá. Nem dobáljuk szét a cuccainkat, nem járunk be utcai cipővel, stb.
4/19 anonim válasza:
Naponta! Portörlés ,porszìvòzás(napi 2x),felmosás, Minden.. Utálom ha kosz van,és szeretek takarìtani..19/N
5/19 anonim válasza:
Heti 1x szombaton általában csinálok takarítást ilyenkor portörlés, porszívózás, felmosás, wc, kás-mosdó takarítás, gáztűzhely letörlése.Felmosni hetene 2x is szoktam vagy többször ha úgy adódik.
6/19 anonim válasza:
4: és erre mikor van időd? Nem dolgozol? Vagy ha dolgozol, akkor mitől lesz ilyen koszos az üres lakás? :D
7/19 anonim válasza:
Nos sok háziállatunk van,és nagy a ház.. Én csinálok itthon mindent,a nagyanyám mindent szét hagy maga után,ahogy a hůgom is.. Szòval van ki után takarìtanom.. Mellesleg allergiás vagyok minden féle porra/pollenra..szòval muszáj is.. Idôt meg muszáj találnom rá.
8/19 anonim válasza:
Ja és ne úgy képzeld el,hogy tiszta szutyok állandòan minden.. Csak igyekszem megelôzni..
9/19 anonim válasza:
Értem, na ezért nincs nekem állat a lakásban, akkor én is folyamatosan takaríthatnék, mert a tisztaságot, rendet én is szeretem :)
10/19 anonim válasza:
Heti 1x egy nagytakarítás. Pókhálózás ezer éve nem, mivel itt fél óra alatt újraszövik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!