. Aki egésznap otthon van miből áll egy napja takaritás szempontjából? Mindent miket csinál egy nap portörlés, porszivozás ablakpucolás. Stb
Figyelt kérdés
nem irigységből kérdem énis itthon vagyok csak érdekel.2009. jún. 12. 12:07
1/5 anonim válasza:
rendrakás, porszívózás, portörlés, ablakpucolás, ágynemű csere, felmosás, mint ahogy te is leírtad, nagyjából azok. De Én pl. a könyvespolcokon (kb. 300 db) a könyveket leszedem és letörlöm, polcot polírozom, stb... CD-k, DVD-k, dettó. Nagyjából ennyi.
2/5 A kérdező kommentje:
de én ezért nem mindennap pucolok ablakot:)havonta.
2009. jún. 12. 12:29
3/5 anonim válasza:
Hát én úgy szoktam,hogy mindig mást - mondjuk minden nap főzök, mosogatok, de port törölni,porszivózni nem minden nap. Egyik nap kivasalok, másik nap port törlök, szóval beosztom. Nem suvickolom ki minden nap az egész házat :) csak szépen fokozatosan.
4/5 anonim válasza:
1. vagyok. bocsánat félreértettem a kérdést. de azt csinálom amit leírtam, csak én egy napba sürítem, mert nincs sok időm.
5/5 anonim válasza:
főzés,mosás,szekrényeket porcelánokat letörölgetem,porszívózás,felmosás mindenhol,fürdő fertőtlenítés (gondolok most,kád kimosás,wc pucolás,csempe letakarítás)
Nagy takarításnál pedig + függönymosás,ablak pucolás,ajtó pucolás,szőnyegek kitisztítása vagy kimosása (ha kicsi szőnyegről van szó)
Kb ennyi azt hiszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!