Porszívózás és portörlés vagy portörtés és porszívózás? Ti hogy csináljátok? Miért?
Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 13:58
1/6 klopusz válasza:
Szia!
Előbb a porszívózás, hiszen azzal port verhetsz fel a szőnyegről, utána a portörlés.
2/6 anonim válasza:
Hivatalosan fentről lefelé kell haladni, de nem hivatalosan én is előbb porszívózok, aztán törlök.
Sajnos a miénk is felkeveri a port rendesen, és az a kicsi azért mégis rondábban néz ki a polcokon, mint a szőnyegen.
Inkább nedves ruhát használok pont azért, hogy az már ne kerüljön vissza a földre.
3/6 anonim válasza:
Emlékszem régebben is kérdezte valaki, és majd ölre mentek, mer valaki így csinálja, valaki úgy. Szerintem majdnem mindegy, úgy is csinálhatod pár nap múlva megint, akár előbb porszívózol, akár utóbb.
4/6 anonim válasza:
Én porszívózok aztán port törlök, bár nálunk nincs kifejezetten nagytakarítás, mert 1 évesem mellett minden reggel porszívózok és feltörlök. Portörlést meg alkalomadtán délutánonként, mikor alszik, akkor szoktam intézni...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, én pont fordítva csinálom :D
2013. jún. 1. 13:31
6/6 anonim válasza:
a portörrléssel is port vesz fel. azaz le. előbb törlés, aztán szívás. ha normális porszívód van akkor az kevesebb port ver fel mint amennyit a portörléssel felkavarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!