Nagyon nagy pofátlanság lenne reggel 6 kor nekiállni porszívózni?
Igen, az lenne.
Csendrendelet nincs, a házirendben nézd meg, hogy mettől meddig szabad.
Szard le...
Sokáig mi is óvatoskodtunk emlékszem amikor költöztünk pontban hatkor letettem a fúrót akkor is ha egy 5 perces munka volt csak hátra.
Aztán rájöttem, hogy a szomszéd nyititt ajtóval föz reggel hatkor ordító rádióval, alattunk lakó vagy a két kölyökkel ordít vagy az asszonnyal a felettünk lakó meg dühöngöszobát alakított ku a kölykének ha már nem nevelte meg akkor ott élje ki magát.
Nos ezután nekem meg szabad vasárnap este hatkor porszívòzni ha épp úgy érek haza szolgálatból..
Soha ne foglalkozz mással! Tudom ez most sz@rul hangzik, de leírom, hogy miért tanácsolom ezt:
Én nem panelban lakok, de itt is vannak problémák. Évekig úgy éltünk, mint a kis nyuszikák a bokor alatt. Csendesen meghúztuk magunkat, nehogy megharagudjanak valamiért a szomszédok, nehogy zavarjuk őket stb...Soha senkit nem bántottunk, senkit nem károsítottunk meg. A szomszédok ezt le se sz@rták. Olyan alacsony kéményt építettek, hogy kora ősztől késő tavaszig nem bírunk megmaradni az udvaron, mert hozzánk csapódik le a füst, apuka este 11-kor is részegen tombol és üvölt a magnója, a fiuk meg élvezettel hergeli a kutyáinkat. A másik közelben lakó szeméttel tüzel, ami szintén nálunk reked meg az udvaron. A mellettünk lakó másik család a házunk tövébe kötötte a kutyáit, így a fal tiszta sár, kosz és kutyavizelet, a fiuk légpuskával lőtte a falunkat és az udvarunkon lévő madarakat, a háztetőnkre rugdosta fel a focilabdáját és petárdát dobált a telkünkre a kutyák mellé. A hátsó szomszédnál reggelig tartó házibulik voltak, amitől nem lehetett aludni + a fiuk vasdarabokat dobált át hozzánk. Mi senkinek nem szóltunk soha egy rossz szót sem, szó nélkül tűrtünk. Egyetlen bűnünk, hogy van 2 kutyánk, mindkettő normális, engedelmes mégis szóvá tették, hogy áthallatszik a dübörgés, amikor szaladgálnak az udvaron. Eldöntöttem, hogy ezentúl én sem fogok lábujjhegyen járni és nagy ívben teszek rá, hogy zavarja-e a szomszédot, ha szombaton délben sikítozva szaladgál a gyerekem, vagy szaladgál a kutyám.
Tehát porszívózz nyugodtan, nem olyan hangos az és nem órákig tart.
Az lenne. Csak találsz rá valami emberi időpontot majd.
Attól meg, hogy más paraszt, nem kell neked is annak lenni.
Nálunk ki van írva a folyósón a "házirend".
Hétköznap reggel 8-tól este 8-ig lehet zajos tevékenységet végezni.
Hétvégén pedig reggel 9-től 6-ig.
Szerintem csak van olyan napod, amikor nem vagy ennyire szorosan beütemezve, hiszen pihenőnap neked is jár, akár dolgozol, akár tanulsz.
Majd azon a napon reggel 8 körül már nyugodtan porszívózhatsz, senki nem szólhat egy szót sem!
Addig pedig végy elő egy kis söprűt, a szőnyegről is rengeteg port és apró szemetet tudsz vele összekotorni lapátra, és máris tisztább lesz, mint eddig is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!