Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ha reggel kimosom estére...

Ha reggel kimosom estére megszárad?

Figyelt kérdés
Van egy fehér nadrágom(nem farmer..asszem pamut) amit ma sikeresen leöntöttem kólával...és holnap este abba szeretnék menni városba..ha reggel 8kor felkelek és beteszem a mosogépbe aztán kiterítem..akkor este 16-17-18 órára megszárad a levegőn?
2009. júl. 4. 03:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

csak ha napon szárad.

de ha felveszed magadra, mikor már csak egy kicsit nedves, akkor hamar megszárad. csak így meg kockáztatod, hogy megfázol, szóval nem javasolnám ezt mégsem. :S

2009. júl. 4. 03:39
 2/5 anonim válasza:
Vasald meg egy kicsit, mielőtt kitennéd száradni!
2009. júl. 4. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Ebben a kánikulában simán. Nekem tegnap a pólóm kereken 1 óra alatt száradt meg.
2009. júl. 4. 11:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha a szabad levegőre kiteszed, és még a nap is éri, legalább szórtan, tuti, hogy megszárad.
2009. júl. 4. 11:17
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat..sajnos nekem nem sikerült felkelnem 8órára..szerencse hogy kiirtam a hűtőre..Anyukám kimosta..és már megszáradt =)
2009. júl. 4. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!