Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Nagyon nagy pofátlanság lenne...

Nagyon nagy pofátlanság lenne reggel 6 kor nekiállni porszívózni?

Figyelt kérdés
Nemrég értem haza. Nagyon fel kéne már porszívóznom a lakást, viszont most már késő van hozzá. Reggel hatkor kelek. Kb 10-15 perc lenne az egész, de nagyon áthallatszik minden a szomszédba? Fogalmam nincs reggel mikortól van csendrendelet és azt se tudom mikor kel a szomszéd. Szerintetek?

2012. okt. 16. 23:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%

Osztom a 8-as hozzászóló álláspontját, véleményét.

Attól, hogy más paraszt, én nem érzem úgy, hogy nekem is olyannak kell, lehet lennem.

A felső szomszédunk simán beindítja a mosógépet hajnal fél 5-kor, holott a nap nagy részében otthon tartózkodik. Volt, hogy falat fúrt 4 napon keresztül úgy, hogy este 9-kor elkezdte, és 10-ig, fél 11-ig nyomta.

De én ettől nem érzem azt, hogy ezt nekem is szabad, kell tennem. Én nem vagyok akkora tapló, és nem is akarok az lenni. Szóltunk neki egyszer, kétszer, ötször, nyolcszor kultúrált hangnemben, és mostanra sikerült valamennyire felfognia, hogy a hangokat nagyon hatékonyan továbbítják a falak, és hogy rajtuk kívül bizony más emberek is laknak a tömbben.

Szóval én reggel 8 előtt, és este 8 után nem fognék bele semmi zajos tevékenységbe. Ha "csak" 10 percig tart, akkor sem. Az alatt a 10 perc alatt simán felébrednek mások a zajongásra, és simán el lesz cseszve a napjuk.

2012. okt. 17. 10:53
 12/13 anonim válasza:
2012. okt. 21. 14:55
 13/13 anonim válasza:
Nagyon nagy lenne.
2012. okt. 22. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!