Havi hányszor mostok es mit hany fokon?
Én mndig szombaton mosok. 1-1 adag fehér, színes, sötét, férj melósa (poros, mert asztalos), törölköző, mindent 60 fokon.
Ágyneműt kéthetente.
A gyakorikérdéseken vagy, miért lepődtél meg? Ide nem azért jár az ember, hogy értelmet keressen, hanem csak felszínesen tájékozódik.
Hétvégén mosok egyszerre, akkor van rá időm. Mindent 60 fokon és a hosszabb programmal, teljes vízadaggal. Szeretem ha a ruha tiszta is...
Ágyneműt 3-4 hetente, függönyt 3-4 havonta. Téli kabátot általában csak szezon elején mikor kiveszem a szekrényből meg végén mikor elrakom a szekrénybe.
Hétvégén szoktam én is mosni, vagy péntek úgy hogy mire hazaérek kész a mosás (aztán megy a szárítóba)
- heti 1 sötét 30 fokos a normál ruháknak (szinte csak sötét van)
- heti 1 60 fokos az alsóneműk, törölközők, konyharuhák számára itt mindent egyben, színfogó kendővel
Ágyneműt, függönyt, stb.-t 30 fokon, nem rendszeresen tervezett időközönként, hanem amikor kell. Nyáron jobban izzadunk pl., akkor gyakrabban mosok ágyneműt.
Van két gyerek és nálunk lakik a nagyi is, aki 82 éves. Minden nap megy a mosógép!
[Az ágyneműket és törölközőket 60 fokon. A színes ruhákat 40 fokon finom mosószerrel. A feketéket is külön, külön mosószerrel.]
Havi?? A mi esetünkben heti...
Törcsik, ágyneműk hetente, természetesen külön adagban hosszú programon és 60-on.
Színesek 40, fehérneműk 60, fehérek 40, sosem koszosak. Hárman vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!