Ti hetente hányszor mostok? Hányan vagytok egy háztartásban?
Mi 4-en vagyunk, és minimum 4x megy a mosógép egy héten.
Én személy szerint minimum 2x felveszem ugyan azokat a ruhákat, hogy ne mindennap legyek másban, és így gyorsabban gyűljön a szennyes. Csak akkor teszem be a szennyesbe, ha már büdös.
nem tudom, miért mosunk ennyit...
de pl tegnap 2x lett csak sötét mosva, annyira sok volt.
Mondjuk 2 férfi van, és eléggé nagy darabok. A pulóverek XL-XXL méretűek, és az női ruhában "számolva" kitesz 3 dbot.
Heti 1x, maximum 2x.
Párommal ketten vagyunk, akkor szoktunk 2x mosni, ha a melós ruháját hazahozza(elég sok váltó ruhája van), és azt nem teszem bele a másik ruhákhoz. Együtt mossuk a ruháinkat, vegyesen a színeset és fehéret.
Nekünk így olcsóbb, még akkor is ha 1-1 ruhát összefog egy másik...
7es vagyok
Annyit hozzáteszek, hogy én van amikor naponta 2x átöltözök, soha nem veszek fel valamit többször, csak azért mert nem büdös.
"Együtt mossuk a ruháinkat, vegyesen a színeset és fehéret.
Nekünk így olcsóbb, még akkor is ha 1-1 ruhát összefog egy másik..."
Jesszusom :D
Barátnőmék naponta - pedig ők csak hárman vannak, ebből két személy folyton otthon van.
Mi öten vagyunk, hetente mondjuk kétszer kapcsoljuk be a mosógépet (ha mondjuk jó idő van és egy nap ki tudunk mosni három gép ruhát akkor csak egy napot vesz igénybe az egész.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!