Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Ti hetente hányszor mostok?...

Ti hetente hányszor mostok? Hányan vagytok egy háztartásban?

Figyelt kérdés

Mi 4-en vagyunk, és minimum 4x megy a mosógép egy héten.

Én személy szerint minimum 2x felveszem ugyan azokat a ruhákat, hogy ne mindennap legyek másban, és így gyorsabban gyűljön a szennyes. Csak akkor teszem be a szennyesbe, ha már büdös.

2014. márc. 17. 13:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

sok ruhám/ruhánk van, de akkor se szeretünk agyba-főbe mosni.

Mi úgy lakunk 4-en, hogy Párom szüleivel élek, és sokszor rám szólt anyós, hogy ne merjek ruhát betenni a szennyesbe, ha 3-4x nem vettem fel legalább. Én 2 napnál tovább nem tudok hordani valamit, mert a fővárosban lakunk, és hiába az öblítő, parfüm, nagyon büdös lesz a ruhám a kinti környezettől... a farmereket 4-5 napog elhordom, hogy ne szóljon.

És panaszkodik állandóan, hogy majdnem mindennap megy a mosógép, ez nem igaz - Ő egyébként mindennap új ruhát vehet fel, én nem.

2014. márc. 17. 15:59
 12/15 anonim ***** válasza:

2x két felnőttre.

1x normál ruhákat 40 fokon, feketét, "színeset" és fehéret együtt, mosókendővel (ez magába szívja a kiengedett színt, nagyon jó). Ha sok a fehér - bár ez ritka, szinte csak sötét ruháink vannak, akkor rakok be ezeknek is egy külön mosást.

1x pedig alsóneműket 60 fokon.

Munkába hordott felsőt, vagy bármilyen alsóneműt sosem veszünk fel kétszer, nadrágot/pulóvert viszont többször is, amíg friss illata van és nem gyűrött.

2014. márc. 17. 18:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Hetente legalább 5ször. 2 felnőtt és 2 kisgyerek akire mosok. A nadrágokat többször hordjuk, de a gyerekekre nem tudom 2szer ugyanazt adni, mert állandóan összekoszolják :)
2014. márc. 19. 14:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Két felnőtt, heti 1-2 mosás. Nadrágot, pulüvert többször veszünk fel, a többit cseréljük, még szép. Törölközőt sem mosunk olyan gyakran, ágyneműnk meg nincs is :P Bár ennek megfelelően plédet kell mosni, de azt se olyan sűrűn.

Szín szerint mosunk, fekete/vörös/narancs (ebből sokkal több van) és világos. Fehér ruhánk nincs is (csak kézzel mosandó speciális, pl. fellépőruha).

2014. márc. 20. 17:48
 15/15 anonim válasza:
pfu mi ketten lakunk a parommal, es en ugy heti 2x 3 mosast csinalok, nem tudom lehet h maniakus vagyok, de majdnem minden nap törölközö csere, plusz hetente az agynemü, plusz a ruhaink...ahj megyek is,jo h olvastam ezt...
2014. márc. 25. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!