Hogyan és mivel kell szépen, jól ablakot pucolni?
Ecetes víz és újságpapír? De az nem karcolhat? Milyen szer, milyen rongy, papír?
Segítsetek egy kezdő háziasszonynak?
Ki hogy szokta hogy szép is lett és nem foltos, csíkos.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Köszönöm a tanácsokat. Azt az ablaklehúzós valamit is kifogom próbálni, s azt hiszem ecetes víz+ egy kis mosószer, esetleg egy reklámozott ablakpucolót én is kipróbálok egyet.
De kedves utsó válaszoló, olyan mikró szálat kendőt hol találhatok?
Köszi
az ecetes víz bevált, meg egy kis mosogatószer,azonban most azt a lehúzót próbáltam ki, de sajnos, főleg az ablakok széleinél nekem cseppfoltos maradt, mert gondolom ott nem tudtam annyira rányomni a gumis dolgot. Valamit másképp kéne vele legközelebb? Az ablakaim elég nagyok, és egy felület, s így kicsit nehéz volt az is, hogy megszakítás nélkül egyszerre végig tudjam húzni az ablakon a gumis lehúzot.
Szerintem a clin sem rossz, találtam itthon, s fényes lesz az ablak.
Legközelebb én is megpróbálom papírtörlővel, vagy újsággal is még, aztán nekem is kialakul a technika.
Nagyon köszönöm a tanácsokat!
De jó! Más is ismeri a Wu2-s módszert! Mégiscsak jól emlékszem! Köszi!
-Macskaa-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!