Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan és mivel kell szépen,...

Hogyan és mivel kell szépen, jól ablakot pucolni?

Figyelt kérdés

Ecetes víz és újságpapír? De az nem karcolhat? Milyen szer, milyen rongy, papír?

Segítsetek egy kezdő háziasszonynak?

Ki hogy szokta hogy szép is lett és nem foltos, csíkos.

Köszönöm előre is a válaszokat.

2008. okt. 19. 10:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat. Azt az ablaklehúzós valamit is kifogom próbálni, s azt hiszem ecetes víz+ egy kis mosószer, esetleg egy reklámozott ablakpucolót én is kipróbálok egyet.

De kedves utsó válaszoló, olyan mikró szálat kendőt hol találhatok?

Köszi

2008. okt. 21. 17:49
 12/18 anonim válasza:
100%
Én a Tescoban vettem, de több üzletben is láttam már. 500-600 ft között van egy csomag és 2 db van benne. Van többféle {mind nagyon jó, én használom őket} ez direkt ablaktisztító mikroszálas.
2008. okt. 22. 11:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
én is clin-nel szoktam lefújni, szivaccsal kicsit megdörzsölöm és a gumis lehúzóval lehúzom.
2008. okt. 24. 13:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csakis az alkoholos clin vált be! Szoktam venni a Tescoban olcsó papírszalvétát (100 Ft-ba sem kerül 2 tekercs és elég 2 szobára) és azzal körkörös mozdulatokkal lesikálom majd egy tiszta szalvétával még egyszer áttörlöm!Nálam ez vált be!
2008. okt. 25. 20:45
 15/18 A kérdező kommentje:

az ecetes víz bevált, meg egy kis mosogatószer,azonban most azt a lehúzót próbáltam ki, de sajnos, főleg az ablakok széleinél nekem cseppfoltos maradt, mert gondolom ott nem tudtam annyira rányomni a gumis dolgot. Valamit másképp kéne vele legközelebb? Az ablakaim elég nagyok, és egy felület, s így kicsit nehéz volt az is, hogy megszakítás nélkül egyszerre végig tudjam húzni az ablakon a gumis lehúzot.

Szerintem a clin sem rossz, találtam itthon, s fényes lesz az ablak.

Legközelebb én is megpróbálom papírtörlővel, vagy újsággal is még, aztán nekem is kialakul a technika.

Nagyon köszönöm a tanácsokat!

2008. okt. 26. 09:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Sárga flakonban lehet kapni azt a régi WU2 sampont, amit ha vízzel higítasz és lemosod az ablaküveget, gyönyörű lesz. Hamar párolog, így gyorsan szárad.
2008. nov. 9. 18:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

De jó! Más is ismeri a Wu2-s módszert! Mégiscsak jól emlékszem! Köszi!

-Macskaa-

2008. nov. 9. 20:01
 18/18 csiber válasza:
Vedd le a gyürüt és nem lesz karc :D
2009. jún. 4. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!