Ablakot pucolni ősszel kellene, nem tavasszal, hiszen pont télen kevés a fény és kéne, h bejöjjön a melegítő és világító napfény; és nyáron jobb is ha nem jön annyi. Szerinted mikor jobb? Miért tavasszal szoktak mégis?
Miert, a tied mar nyaron annyira mocskos hogy nem jon be a feny?
A tavaszi nagy takaritas azert van, mert orulounk a napsutesnek, melegebb napoknak, igy hivjuk, csalogatjuk a jo idot a hosszu tel utan. Ez egy szokas, de maskor is kell takaritani.
Szerintem minimum negyedévente meg kell pucolni.
Nyáron meg semmit nem ér a kosz, külső árnyékolót kell beszerezni a meleg ellen, pl. redőny vagy ilyen csíkos tetőroló.
Szerintem igen durván nézhet ki egy ablak, ha csak évente egyszer pucolják.
Nem vagyok tisztaságmániás, de nagyon maximum két havonta kipucolom, inkább gyakrabban. Ez már csak abból a szempontból is ideális, hogy nagyon könnyű dolgom van, mert nem sok koszt vakarok le róla, szinte csak áttörlöm és kész. A függönyöket is kimosom ilyenkor, utána hosszú ideig isteni illat van mindenütt.
Évente minimum két ablakmosás minimum kellene, Forgalmasabb helyeken meg több.
A házunk előtt jár el busz, a tóhoz itt mennek az emberek egész nyáron, szóval csak nyáron két mosás minimum van, meg én október vége felé szoktam még lemosni, akkor kitart tavaszig. Úgy ahogy.
Én kétszer szoktam ablakot mosni egy évben. Egyszer tavasszal, egyszer pedig nyár végén.
Hidegbe nem mosunk ablakot, mert csak ártunk az üvegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!