Gőztisztítóval lehet ablakot pucolni? Nem reped meg tőle az üveg - főleg ebben a hidegben?
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 20:45
2/11 anonim válasza:
nekem eddig nem repedt meg, szépen le lehet takarítani vele az ablakot.
5/11 anonim válasza:
En tavaly a karacsonyi unnepek utan csak gozolos vasalo gozevel voltam kepes leszedni baratnom ablakra ragasztott es odafagyott idiota uvegfestos figurait... na szoval es nem repedt meg az uveg, pedig toltam neki rendesen.
6/11 anonim válasza:
Lehet. De csak akkor kimondottan hatásos, ha egy helyre engeded a gőzt 5-10 percig.
7/11 anonim válasza:
Utolsónak: nagyon mocskos ablak lehet az, amire ajánlod! Végig kell húzni a tisztítófejet, gyönyörűen mossa is lefelé.
8/11 anonim válasza:
Csak mert így hátha elpattan :)
9/11 anonim válasza:
szerintem lehet, csak ne túl közelről. állj kb. 3-4 méterre az ablaktól és úgy pucold ;)
10/11 anonim válasza:
3-4 méterről hogy éri el? Megnézném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!