Inox vagy fekete üveg gázsütöt vegyek? Kinek mi vált be? Akinek ilyen is, olyan is, irjatok.
Szerintem logikusan tökmindegy. Mindkettő nagyon kényes, a fekete is gyönyörűen kidobja a legkisebb szennyeződést, ujjlenyomatot is.
Viszont az talán az üveglap mellett szól, hogy az inoxot nem lehet sikálni, még a szivacs dörzsölős fele is összekarcolja! Szegény főbérlőmnek így rondítottam el a tűzhelyét, mert nem tudtam :S
Szóval ebből kiindulva tényleg az üveg lehet a jobb, mert azt azért nem karcolja meg a szivacs :)
nekem inox van.
ha rendesen takarítod, akkor nem lesz csúnya.
gondolkodtam a fekete üveglaposon is, csak az drágább volt.
Én mindkettőről tudok véleményt mondani. Régebben inox tűzhelyem volt, szerintem borzalom. Elkerülhetetlen, hogy legyen rajta odaégett zsír, és mivel súrolni nem szabad, leszakadt a kezem mire folyékony súrolószerrel és a szivacs puha felével megtisztítottam.
Most fekete üveg van. Ezen is meglátszik minden, sokszor át kell törölni, hogy szép fényes legyen, de simán nekimehetek a dörzsi szivaccsal, nem lesz baja. Amúgy beépítettben is lehet kapni fehér üvegest, csak az elég ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!