Mit tegyek, ha nem jön ki az izzadságszag egy szűk fekete pólómból, hiába mosom?
ha mosakodsz, használsz desodort akkor nem büdösödhetsz be, akkor sem, ha szakad rólad a víz.
Az lehet, hogy valami kínai poló,amit a csuda tudja mivel festettek reagál az izzadságra. de azt inkább dobd ki, Az nem jó a bőrödnek sem.
Először áztasd be egy-két órára, folyékony mosószerrel.
Majd csak ezután mosd ki, úgy ahogy szoktad.
Nálunk a férjemnek szokott az edzőcucca olyan büdi lenni, hogy rosszul vagyok ha csak kiveszem a táskájából. De olyan finom illatúvá tudom így tenni!!
15:51-es vagyok.
De az jó, én is Tomit használok, a folyékonyát, az van ráírva hogy tavaszi virágoskert. Meg Coccolino öblítőt.
Az áztatás megoldja a problémádat. Pár óráig hagyd csak hadd ázzon a mosószerbe!
És mit ajánlotok, pl. ha a konyharuha marad büdös? Én is szoktam áztatni őket, de sajna nem segít.
Tök mindegy hány fokon mosom, büdös marad, vagy ha nem volt büdös, az lesz.
(Bocsi az offért, de témánál volt.)
Használj mosóport az kiveszi az izzadságszagot, a folyékony nem mindig.
Konyharuhákat mosószódás vízbe kell áztatni, utána kimosni és nem lesznek büdösek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!