ezek az uj hiperszuper clinek nekem nem jöttek be.van egy ősrégi szer.az a neve,h glanc tisztítószer.ez ecetes.ugy szoktam,h vízbe teszek,sima szivaccsal lemosom párszor(ez a benti oldalon kicsit gáz,mert folyik.(ne nem kell h tocsogjon bent).aztán szilviával áttörlöm,és ragyog.én csak ezzel tudok csíkmentesen ablakot pucolni.gazdaboltban lehet kapni.
2008. okt. 19. 11:25
2/18 anonim válasza:
Én évek óta a CLIN ablaktisztítót használom. Már elsőre tiszta az ablak, nem foltos, nem csíkos. Szerintem mindegy milyen a rongy, az a lényeg, hogy ne szöszölődjön, amikor törölsz vele. A pepírtörlő meg legyen jobb minőségű, mert a vékony könnyen kiszakad.
2008. okt. 19. 11:33
3/18 anonim válasza:
Én ujsàgpapirral csinàlom,nekem még nem karcolt.
Mielött ezzel törölsz,jo ha elötte egy kicsit meggyüröd a kezedbe.
Ha negyon szennyes az ablak,én szivaccsal mosom àt(mosogato szere vizbe màrtva)
Aztàn letörlöm,és utàna ha bàrmelyik ablaktisztitot veszed elö,nagyon szép eredményed lesz(nekem ajax van.
2008. okt. 19. 11:40
4/18 anonim válasza:
Szia! Nekem úgy rémlik, hogy kiskoromban a nagymamám és édesanyám ecetes vízzel mosta le az ablakot, és összegyűrt újsággal törölte szárazra. Mintha én is csináltam volna, de ebben már nem vagyok biztos. Én a hiper-szuper tisztítókkal nem vagyok megelégedve, pont mondtam a páromnak, hogy vissza kéne térni a jól bevált ecetes vízhez. Arról nem hallott valaki, hogy Wu2-t is szoktak tenni a vízbe? Vagy az a felmosásnál volt? Keverednek az emlékek. :-)
-Macska-
2008. okt. 19. 13:09
5/18 anonim válasza:
Én nem használok ilyeneket. Sima mosószeres víz.Lehet kapni autókhoz olyan lehúzót, mint amilyen a benzinkutakon van, csak kicsi. Én azzal tisztítom, és nagyon szép tőle. Ledörzsölöm a koszt, aztán lehúzom, a másik oldalával. Közben egy ronggyan letörlöm az aljáról a vizet....Nagyon praktikus, az otthon ablakaira is, nemcsak a kocsira...
2008. okt. 19. 16:42
6/18 anonim válasza:
Nekem is jók a Clin és társai ablaktisztítók, és én is összegyűrt újságpapírt használok, soha nem marad foltos!
2008. okt. 19. 18:25
7/18 anonim válasza:
Az ecetes vizes is jó, de azzal macerásabb az ablaktisztítás. Nekem bevált az alkoholos Clin, szépen csillog utána. De van az Ökonetnek egy WinClean nevű szere, ami mindenre jó, többek között ablakpucolásra is. Hamarabb leszedi a légypiszkot, mint a Clin vagy bármi, és szaga sincs.
2008. okt. 19. 20:30
8/18 anonim válasza:
Én clin-t használok, egyszerű ronggyal (megunt pamut ruha összevágva) és az ikeában kapható gumis lehúzót. Nem kell újságpapír, mert azzal a gumival nem huz semmilyen csíkot, gyönyörű átlátszó lesz az ablaküveg.
2008. okt. 19. 22:39
9/18 anonim válasza:
Én a hagyományos módszerek híve vagyok.
Mosó- vagy mosogatószeres vízzel lemosom, letörlöm és ecetes vízzel átmosom, a végén jól összegyűrt újságpapírral körkörös mozdulatokkal kifényesítem.
Ezek az eszközök mindig kéznél vannak és a végeredmény semmivel nem rosszabb, mintha agyonreklámozott, drága csodaszereket használnék; a munkára fordított idő sem hosszabb!
2008. okt. 20. 08:36
10/18 anonim válasza:
Én mikroszálas ablakmosó ruhát használok, ezzel akár tiszta vízzel áttörlöm az ablakot és csillogóra szárad. Nagyon piszkos külső ablakoknál kevés szélvédőmosó folyadékot teszek a vízbe. Pillanatok alatt lehet végezni az ablakok tisztításával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!