Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy fogy kevesebb szappan?

Hogy fogy kevesebb szappan?

Figyelt kérdés

Ha ki kell mosnom vödörben egy foltos ruhát, amit sokáig kell a szappannal dörzsölni, akkor egy-egy szappanozás után a ruhát vagy a szappant érdemesebb a vízbe mártani?

Nem ez a legnormálisabb kérdés ítt, de tényleg nem tudom, hogy a jobb.

2017. jún. 13. 05:35
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha tiszta lesz, akkor pont jo a mosasi mod. Ha meg van tisztabb, akkor meg az nem tiszta, amit annak hivsz.

Amugy miert akarsz te ennyire kezzel, szappannal mosni? Ma mar semmit sem sporolsz azzal, ha kezzel mosol, moshatod kezzel akarhogy.

2020. aug. 26. 23:10
 32/34 anonim ***** válasza:
Vegyél már egy mosógépet, ne tedd tönkre a kezed!
2020. aug. 27. 09:46
 33/34 anonim ***** válasza:
53%

"én tényleg nem vagyok jártas ezekben a dolgokban, mert sajnos nem tanította meg senki gyerekkoromban"

Ahhoz képest, aki már gyerekkorában is hallott ezekről a dolgokról - na de gyerekkorában hallott róluk utoljára! -, igazi szakértőnek számítasz, hiszen minimum két év kutatási tapasztalat áll a hátad mögött, mégpedig felnőtt korodból! :)

2020. aug. 27. 10:02
 34/34 A kérdező kommentje:

Jól van na :)

De akkor tényleg: úgy jó, ha a ruhát vízbe mártom, és a szappant is a vízbe (vagy talán még ekkor sem kell?), majd utána mosom-szappanozom a ruhákat, de a szappant már nem mártom többször vízbe, csak a ruhákat.

2020. aug. 28. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!