Hogy fogy kevesebb szappan?
Figyelt kérdés
Ha ki kell mosnom vödörben egy foltos ruhát, amit sokáig kell a szappannal dörzsölni, akkor egy-egy szappanozás után a ruhát vagy a szappant érdemesebb a vízbe mártani?
Nem ez a legnormálisabb kérdés ítt, de tényleg nem tudom, hogy a jobb.
2017. jún. 13. 05:35
11/34 anonim válasza:
A szappant akarod mosni vagy a ruhát? A szappant NEM kell vízbe mártani, csak a ruhát. Beszappanozod, a víz felett jól megdörgölöd, bemártod a ruhát a vízbe, ha még foltos, akkor újra beszappanozod és dörgölöd.
12/34 A kérdező kommentje:
Köszi, de most kicsit összezavarodtam, mert a 4. válaszoló olyasmit irt, hogy a beszappanozott ruhát ne tegyük a víz alá, mert lemegy róla a szappan. A 7. meg azt írja, hogy mártogathatom a vízbe a szappant. Na, szerintem nekiugrok még egyszer.
2017. jún. 13. 15:51
13/34 A kérdező kommentje:
Próbáltam Youtube-on ilyen videót keresni, de csak olyat találtam, amiben mosóporral mosnak kézzel.
2017. jún. 13. 15:53
14/34 A kérdező kommentje:
Ja, értem. A beszappanozott ruhát csak azután kell a víz alá tenni, miután a víz felett jól megdörzsöltem. Amíg dörzsölöm, a szappant leteszem.
2017. jún. 13. 16:25
15/34 anonim válasza:
Ha neked az ídő nem drága,akkor csak dörgöld szappannal .
Lyukasra dörgölöd,és ekkor a folt is eltűnik .Ilyen egyszerű ez .
16/34 A kérdező kommentje:
Dörzsölni úgy kell, hogy megfogom a ruhát két kézzel, és az anyagát egymáshoz dörzsölöm, vagy a tenyeremmel dörzsölöm a foltot? Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de még sosem csináltam ilyet.
2017. jún. 13. 16:43
17/34 anonim válasza:
Amióta itt nyűglődsz ezen a dilemmán, azóta egy egész zászlóalj ruháját ki lehetett volna mosni kézzel :D
18/34 A kérdező kommentje:
Lehet :)
De nekem még új ez a téma sajnos.
Ha nem koszos a ruha, csak ki akarom mosni, akkor nem nagyon kell dörzsölgetni, elég, ha beszappanozom?
És ha mosóport is teszek a vízbe, az változtat valamit a módszeren? :P
2017. jún. 15. 15:36
19/34 A kérdező kommentje:
És szappanozás közben egyáltalán nem kell dörzsölni, még akkor sem, ha foltos ruhát mosok? Csak szappanozás után?
2017. jún. 15. 17:29
20/34 A kérdező kommentje:
Az utolsó kérdés hülyeség, azt ne vegyétek figyelembe.
De a szappant az elején sem kell vízbe mártani egyszer, még mielőtt elkezdeném szappanozni a ruhát?
2020. aug. 26. 06:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!