Hogy fogy kevesebb szappan?
Ha ki kell mosnom vödörben egy foltos ruhát, amit sokáig kell a szappannal dörzsölni, akkor egy-egy szappanozás után a ruhát vagy a szappant érdemesebb a vízbe mártani?
Nem ez a legnormálisabb kérdés ítt, de tényleg nem tudom, hogy a jobb.
itt pl. a mosószappannal kapcsolatban írják, hogy a ruha bevizezése után mártsuk vízbe a szappant, de ha több ruhát mosok egymás után, akkor mindegyik előtt érdemes vízbe mártani a szappant?
Jogos, de direkt rákerestem a mosószappan használatára (amit be is linkeltem), és azt javasolják, hogy az elején mártsuk vízbe a szappant, de akkor azt sem kell? Pazarolni nem akarok feleslegesen.
Youtube-on is néztem ilyen videókat, de csak olyanokat találtam, ahol csak mosóport használnak.
Az igaz, hogy a ruha tiszta lesz így is, úgy is, de más módszerrel lehet, hogy még tisztább lenne. Szóval nem teljesen mindegy szerintem, főleg ha foltokról vagy koszosabb ruháról van szó. Hogy mennyire jön ki belőle.
De akkor mi a bevett módszer a mosószappanra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!