Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy fogy kevesebb szappan?

Hogy fogy kevesebb szappan?

Figyelt kérdés

Ha ki kell mosnom vödörben egy foltos ruhát, amit sokáig kell a szappannal dörzsölni, akkor egy-egy szappanozás után a ruhát vagy a szappant érdemesebb a vízbe mártani?

Nem ez a legnormálisabb kérdés ítt, de tényleg nem tudom, hogy a jobb.

2017. jún. 13. 05:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
48%
Engedd el, a kezzel valo mosas nem a te mufajod, ez lathatoan tul bonyolult a szamodra. Probalkozz valami egyszerubbel szerintem.
2020. aug. 26. 11:45
 22/34 anonim ***** válasza:
70%
Én azt hittem senki se mos már kézzel
2020. aug. 26. 17:24
 23/34 A kérdező kommentje:

[link]

itt pl. a mosószappannal kapcsolatban írják, hogy a ruha bevizezése után mártsuk vízbe a szappant, de ha több ruhát mosok egymás után, akkor mindegyik előtt érdemes vízbe mártani a szappant?

2020. aug. 26. 19:16
 24/34 anonim ***** válasza:
Két éve még mindig csak az elméletnél tartasz, vagy közben azért mostál is? :)))
2020. aug. 26. 20:14
 25/34 A kérdező kommentje:
Persze, de nem tudom, hogy szokták mások.
2020. aug. 26. 20:20
 26/34 anonim ***** válasza:
És mit számít, hogy mások hogy szokták? Az számít, amit már két éve leírt valaki, hogy "minél kiszáradtabb egy szappan, annál gazdaságosabb, a hatása ugyanaz, de kevesebb fogy". Egyébként meg ha tiszták lesznek a ruhák, akkor akárki akármit mond, igenis jól csinálod. Ne legyél maximalista. Egészségtelen.
2020. aug. 26. 20:24
 27/34 A kérdező kommentje:

Jogos, de direkt rákerestem a mosószappan használatára (amit be is linkeltem), és azt javasolják, hogy az elején mártsuk vízbe a szappant, de akkor azt sem kell? Pazarolni nem akarok feleslegesen.

Youtube-on is néztem ilyen videókat, de csak olyanokat találtam, ahol csak mosóport használnak.

2020. aug. 26. 20:42
 28/34 anonim ***** válasza:
Annyit nem ér az egész, mint amennyi energiát már elpazaroltál rá. Amennyi vizet meg szappant megspórolhatsz így, annak a többszörösét költöd áramra, internetezésre, meg időre - márpedig az idő (is) pénz.
2020. aug. 26. 22:40
 29/34 A kérdező kommentje:

Az igaz, hogy a ruha tiszta lesz így is, úgy is, de más módszerrel lehet, hogy még tisztább lenne. Szóval nem teljesen mindegy szerintem, főleg ha foltokról vagy koszosabb ruháról van szó. Hogy mennyire jön ki belőle.

De akkor mi a bevett módszer a mosószappanra?

2020. aug. 26. 22:54
 30/34 A kérdező kommentje:
Szóval én tényleg nem vagyok jártas ezekben a dolgokban, mert sajnos nem tanította meg senki gyerekkoromban.
2020. aug. 26. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!