Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ordítozik velem, mert életlen...

Ordítozik velem, mert életlen a kés. Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Férjem ordítozik velem a kés miatt, hogy én kivettem az élét az ő éles konyhakésének. De én csak vágok vele, gyakrabban használom, mint ő, mivel legtöbbször én főzök. Egy idő után magától kimegy az éle, nem? Én vagyok a hibás?

2015. szept. 25. 11:22
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Ebben igazad van.....
2015. szept. 25. 20:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Morgolódik a férj borotválkozás közben: Olyan áletlen ez a borotva,hogy még a nyakamat se bírnám elvágni vele.

mire a "rendes" feleség: Drágám,beadjam neked a konyhából a nagy kést? =D

2015. szept. 25. 21:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Akaszd ki egy szögre a kését, te meg vegyél magadnak egy másikat. Legyen egy késed, ami mindent visz, jó éles. Nem ezer forintos...
2015. szept. 27. 17:11
 14/15 anonim ***** válasza:
62%

Aki kiabál, annak nincs igaza.

Közöld vele (halkan és kedvesen!!!), hogy akkor most két hétig nem főzöl neki, legalábbis semmi olyat nem, amit darabolni kellene. Egyen étteremben, vagy marcangolja az egybesült húsokat. A kések meg tedd vitrinbe.

2015. szept. 28. 22:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Nézd, az szerintem úgy korrekt, hogy ha egy szerszámot rábíz valakire az ember, azt úgy is kapja vissza, ahogy odaadta. Ha közösen használt cucc, akkor mindenki hagyja úgy, ahogyan elvette, nem?

Nekem is volt olyan hölgyismerősöm, aki kizárólag a magáét féltette, de azt nagyon. Ami meg a másé, azzal bármit... Kést például az életben nem bíztam volna rá, mert konzervet kizárólag azzal nyitott (és nem ám EGGYEL - ha már... - hanem amelyik a keze ügyébe került!).

Szóval mindent összevetve igen, te vagy a hibás, ha erősebb, vagy pár napi használat után nem húzol vele egyet-kettőt azon a fenőn. Merthogy a kés éle nem "magától" megy ki, hanem tőled. :)

2015. okt. 1. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!