Mit csináljak ha nézni/hallgatni nem bírom ahogy a barátnőm ordítozik 2 és fél éves kisfiával? Részletek lenn.
Most született a kistesó (1 hónapos). Sokat vagyok náluk, mert nagyon jó barátnőmről van szó. Tudom, hogy hormonok, meg minden, de amióta megvan a baba azóta a nagyobbikkal állandóan üvölt, türelmetlen, és panaszkodik, hogy mennyire rossz (pedig nem az, tündéri mint eddig is...). Nem tudom, hogy mi történt vele, a picit ellátja rendesen, nem tűnik depressziósnak, csak olyan mintha a nagyobbikon vezetne le minden feszültséget. Olyanokért leüvölti a fejét, ami egy 2 és fél évesnél teljesen természetes. Egy példa, ha kiönt pl. valamit látom, hogy szabályosan fél, hogy mit fog szólni az anyja, és feltakarít maga után, ilyet még nem is láttam ilyen pici gyerektől (tök jó, de nem így kellene rászoktatni ahogy a barátnőm teszi).
Szegény picuron látom, hogy nem érti mi lett az anyukájával, úgy lóg rajtam ha ott vagyok, mint egy kismajom az anyukáján, gondolom szüksége van egy kis szeretetre... :( Tényleg nem akarok beleszólni, mielőtt azt írjátok, hogy ne szóljak bele, de a szívem szakad meg érte, tegnap este is sírt amikor eljöttem. A barátnőm persze ezért is üvöltött vele. Ti beszélnétek a barátnőtökkel erről? Vagy mit csináljak?
Lehet, hogy sokan azt írnák, hogy ne szólj bele, de ha nagyon közeli barátnő, akkor én beszélnék vele.
Nekem a legjobb barátnőm olyan, mintha a testvérem lenne, és mindent megbeszélünk, ki más tarthatna tükröt elém, mint ő és a férjem?
4. el értek egyet. Sok ember aki vele foglalkozik mitől lenne baj egy szeretetéhes gyereknek? Meg hát miért sír, mikor elmész, ha az a baj, hogy ott vagy?? Nem is értem..
Ha rendszeresen átjársz akkor biztos, hogy jó barátnők vagytok. Mondd el neki, hogy Te így látod. Szerinted változott. Lehet, nincs igazad, de Neked ez az érzésed. Nyüstölni, sokszor elmondogatni nem lehet, de egyszer leülhetnél és elmondhatnád, hogy is látod Te, félig idegenként, félig bennfentesként.
Anno én is lebaltáztam a barátnőmet... de ez nálunk kölcsönös szokás. Sokszor ráébresztettük egymást a másik hülyeségére és vett jobb fordulatot az életünk, csak mert elgondolkodtunk a másik szaván.
Bennem is nagyon érlelődött, hogy beszélek vele, de nem tudtam eldönteni jó ötlet-e, arra is gondoltam, hogy a nagymamákkal vagy a férjével beszélek.
3-asnak: általában nem egyszerre vagyunk ott, de majdnem minden nap van valaki aki besegít.
A tegnapi nap verte ki nálam a biztosítékot, akkor még azt is üvöltötte neki, hogy "Milán b.. meg hagyd a húgodat", mert odament megsimogatni a húgát amikor az elaludt, és felébresztette. A kislány elég jó alvó és 3 perc múlva visszaaludt, tehát semmi katasztrófa nem történt. Viszont nem ismerek rá, 15 éve ismerem, eddig normális volt, és sose gondoltam, hogy képes lenne így beszélni egy gyerekkel, különösen a sajátjával akit tudtommal imád... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!