Hogy lehet a lepkeszunyog larvajat kiirtani? Fekete féreg a wc alján a vízben?

Hát ha a Domestos nem pusztítja ki, akkor az nem élőlény. A Domestosban lévő nátrium-hipoklorit ugyanis erősen roncsolja az élőszövetet (és úgy általában a szerves anyagokat). Nem tudom milyen a zselés, nekem sose volt, de lehet hogy nem oldódott fel rendesen. Ha nem tetted volna, akkor a wc-kefével kavard össze a wc-lukban a vizet, miután beleöntötted a vegyszert. Ezt érdemes mindegyik etapban megtenni, hogy biztosan jól elkeveredjen a vízben.
Esetleg keress olyan vegyszert, amelyiknek van NaOH (nátrium-hidroxid) tartalma, az még agresszívebben eszi a szerves anyagot. Ha találsz, és az sem tünteti el a fekete valamiket, akkor az tuti nem élőlény/szerves dolog a wc-dben.

"Lehuztam es ujra ott van."
Biztos hogy nem a tartályban szaporodtak el, és onnan engeded velük állandóan tele a lukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!