Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Lányok, nők! Ti mikor szoktato...

Lányok, nők! Ti mikor szoktatok mosogatni? Minden étkezés után, vagy este mindent?

Figyelt kérdés

minden nap el szoktatok mosogatni? Kort is írjatok :) köszi

19/L

2015. febr. 23. 10:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Főzés közben mindent elmosogatok, viszont az esti étkezés utáni tányérokat, evőeszközöket már nem, azt csak leöblítem és meghagyom reggelre.

Mosogattam étteremben, egy életre elég volt...

2020. máj. 22. 18:33
 22/26 anonim ***** válasza:
Rögtön főzés közben, után, kajálás után. A makacsabb szennyeződéseket hagyom csak ott, hogy felázzon. Igazából nem vagyok különösebben tisztaság mániás, ellenben rohadt lusta. De a párom is mindíg elmosogat maga után, így rosszul érezném magam, ha én ott hagynám :D 25N
2020. máj. 23. 14:32
 23/26 anonim ***** válasza:
Huszonéve van mosogatógépem, kézzel csak vészhelyzetben mosogatok, persze, akkor azonnal.
2020. máj. 23. 15:24
 24/26 anonim ***** válasza:
2015 óta öröké visszaforgatod ezt a roppant fontos kérdést? :)
2020. máj. 23. 16:59
 25/26 anonim ***** válasza:

Este mindig szinte, kivéve ma, mert nagyon fáj a fejem.

Főzés közben is mosogatok, nem szeretem ha sok összegyűlik.

35N

2020. máj. 23. 23:18
 26/26 anonim ***** válasza:

Amikor nem a párom a soros :)

Ha olyat főzök hogy van időm akkor közben, a kisebb darabokat este, hogy ne álljon be..De hamarosan már költözöm is mosogatógépes lakásba az szerintem naponta menni fog

2020. máj. 24. 01:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!