Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Lányok, nők! Ti mikor szoktato...

Lányok, nők! Ti mikor szoktatok mosogatni? Minden étkezés után, vagy este mindent?

Figyelt kérdés

minden nap el szoktatok mosogatni? Kort is írjatok :) köszi

19/L

2015. febr. 23. 10:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
51%
Este mindent. Naponta. 26
2015. febr. 23. 10:53
 2/26 anonim ***** válasza:
79%

1. A férjem is szokott mosogatni, miért csak nőknek szól a kérdés?

2. Mielőtt megvettük a mosogatógépet mindig azonnal elmosogattunk, nem bírjuk a koszos edények látványàt.

3. Mivel már van gép ritkán, csak akkor mosunk el kézzel valamit, ha gyorsan arra a dolgra van épp szükségünk.

2015. febr. 23. 11:11
 3/26 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon lusta vagyok, úgyhogy általában halomban áll a mosogatnivaló (most is...de hamarosan nekiállok). Pedig sokkal jobb azonnal elmosogatni, de ez nem mindig jön össze, mert van, amikor éjjel kettőkor állunk neki enni, és már nem akarunk zörögni vele. szégyellem is magam, mert a mosogatáson kívül nálunk mindent a párom csinál :D
2015. febr. 23. 11:58
 4/26 anonim ***** válasza:
71%

Főzés közben, ami már nem kell, étkezés utána minden mást.

Férjem is mosogat.

Engem nagyon zavar a mosatlan, szóval nagyon elvétve fordul elő, hogy nem mosogatunk azonnal.

27 évesek vagyunk

2015. febr. 23. 12:00
 5/26 anonim ***** válasza:
39%

Nálam is összegyűlik a mosatlan. A férjem elmosogat maga után, amikor főz.

Én akkor mosogatok, amikor engedi a 2 éves fiam.

Általában főzés előtt délelőtt az előző napit.

Remélem a mosogatógép majd csodákat tesz...

30/N

2015. febr. 23. 12:19
 6/26 anonim ***** válasza:
69%

Ha olyan kedvem van szinte azonnal az étkezések után. Vagy pl kávéspoharat, azt mindig rögtön elöblítem, elmosom nehogy eltörjön.

Ha nagyon lusta vagyok, hagyom hogy felgyűljön egy kicsit, de ha már hegyekben áll rászánom magam. Este nem szeretem ott hagyni, mert másnap nagyon undorító már hozzá nyúlni miután egész este ott állt.

Szóval nincs benne semmi rendszeresség, de akinek nem tetszik nyugodtan elmoshatja helyettem. :))

23/N

2015. febr. 23. 13:35
 7/26 anonim ***** válasza:
66%
Nem mosogattam el,csak ha már tele volt a mosogató.Utálok mosogatni és port törölni.Port a férjem töröl,és a 30 .születésnapomra meglepett egy mosogatógéppel .Konkrétan annyira örültem neki,hogy elsírtam magam örömömben :-)36/N
2015. febr. 23. 18:28
 8/26 anonim válasza:
100%
Minden étkezés után elmosogatok+ vacsora után tűzhely/ hűtő szekrény/mikró/konyha bútorok és konyhaasztal lemosása. Este konyha felmosás fürdés után már.
2015. febr. 24. 13:12
 9/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, azért még várok válaszokat! :)

utolsó: nem semmi, le a kalappal! tanulhatnék tőled! :)

2015. febr. 24. 13:23
 10/26 A kérdező kommentje:
ja és megy mindenkinek a zöld pacsi! :))
2015. febr. 24. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!