Lányok, nők! Ti mikor szoktatok mosogatni? Minden étkezés után, vagy este mindent?
minden nap el szoktatok mosogatni? Kort is írjatok :) köszi
19/L
1. A férjem is szokott mosogatni, miért csak nőknek szól a kérdés?
2. Mielőtt megvettük a mosogatógépet mindig azonnal elmosogattunk, nem bírjuk a koszos edények látványàt.
3. Mivel már van gép ritkán, csak akkor mosunk el kézzel valamit, ha gyorsan arra a dolgra van épp szükségünk.
Főzés közben, ami már nem kell, étkezés utána minden mást.
Férjem is mosogat.
Engem nagyon zavar a mosatlan, szóval nagyon elvétve fordul elő, hogy nem mosogatunk azonnal.
27 évesek vagyunk
Nálam is összegyűlik a mosatlan. A férjem elmosogat maga után, amikor főz.
Én akkor mosogatok, amikor engedi a 2 éves fiam.
Általában főzés előtt délelőtt az előző napit.
Remélem a mosogatógép majd csodákat tesz...
30/N
Ha olyan kedvem van szinte azonnal az étkezések után. Vagy pl kávéspoharat, azt mindig rögtön elöblítem, elmosom nehogy eltörjön.
Ha nagyon lusta vagyok, hagyom hogy felgyűljön egy kicsit, de ha már hegyekben áll rászánom magam. Este nem szeretem ott hagyni, mert másnap nagyon undorító már hozzá nyúlni miután egész este ott állt.
Szóval nincs benne semmi rendszeresség, de akinek nem tetszik nyugodtan elmoshatja helyettem. :))
23/N
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, azért még várok válaszokat! :)
utolsó: nem semmi, le a kalappal! tanulhatnék tőled! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!