Lányok, nők! Ti mikor szoktatok mosogatni? Minden étkezés után, vagy este mindent?
Figyelt kérdés
minden nap el szoktatok mosogatni? Kort is írjatok :) köszi
19/L
2015. febr. 23. 10:41
11/26 anonim válasza:
Én nem szoktam rögtön elmosogatni, de úgy teszem be az edényeket a mosogatóba (nem gép, csak mosogató), hogy ott is rend legyen, egymásra a tányérokat, külön a lábasokat, ha nem férnek el a mosogatóban, akkor a mellette lévő hokedlire rakom, de mindegyik lábosnak az aljára teszek egy kis vizet, hogy könnyen el tudjam mosogatni, és mindig van egy üres pohár a mosogatóban, amiben víz van, és abba teszem az össze evőeszközt, és amikor elkezdek mosogatni, általában du., akkor csak egyet kell húzni rajtuk a mosószeres ronggyal, és már kész is.Viszont törölgetni nem szoktam.
12/26 anonim válasza:
Minden étkezés után azonnal elmosogatok mivel nem szeretem ha összegyűl a sok mosatlan, azt is utálom ha nem férek a sok mosatlantól és mindent belepakol a mosogatóba a férjem. Még ha csak egy evőeszközt kell, azt is azonnal elmosom külön.
Férjem nem szokott mosogatni, csak nagyon ritkán, ha rászólok hogy most mossa el maga után mert nincs kedvem újra felkelni az ágyból...
31/N
13/26 anonim válasza:
11-es, ez azért undorító inkább és nem dicsekednivaló, hogy a mosogató melletti hokedlin halmokban állnak a mocskos edények, és hogy rendesen el sem mosod az evőeszközöket... basszus ilyen gusztustalan helyen soha nem ennék.
14/26 anonim válasza:
13 gondolom a f..t is szalvétával fogod, és mindennap fertőtleníted az evőeszközöket
15/26 anonim válasza:
Nem, de nem is szarok a konyha közepére ahogy nálatok szokás, kedves 11-es, ha már itt tartunk.
17/26 anonim válasza:
Nem értem mégis mi a gond azzal, hogy a konyhában koszos edény van :)
18/26 anonim válasza:
Étkezés után mosogatok (illetve amit lehet, már főzés közben) - ha rajtam van a sor, illetve nem "beosztás" szerint osztjuk el a munkát, hanem ki az, aki jobban ráér, kevésbé fáradt, "arra jár" stb. Egyszer úgyis meg kell csinálni, nem szeretem halogatni. A másik, hogy valami rejtett okból a mosogatás a kedvenc házimunkám:)) - Pedig van mosogatógépünk, de én sosem használom (nem azért, mintha azt gondolnám, hogy a mosogatógép nem elég alapos, egyszerűen feleslegesnek tartom, bár tudom, hogy ez így elég hülyén hangzik:)) (Amúgy a mosogatógépbe is előmosva teszünk mindent.)
19/26 anonim válasza:
Nagyon szeretem,mikor el van mosogatva evés után,reggeli után mindig elpakolok,rendet teszek,aztán főzök,általában mosogatok is közben,ebéd után már csak a tányérok maradnak,evőeszközök,kiürült edények. Ezeket már néha nincs kedvem,odapakolom,de sokszor csak vacsi után mosom el,de akkor feltétlenül,mert reggel jó tiszta konyhára ébredni. :) 31/L
20/26 anonim válasza:
Ja,és jobb kedvvel fogok neki,ha nincs túl sok összegyűlve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!